Sada pro tátu - Takto vyzerá najlepší otec na svete - mikina + vankúš s potlačou

Mikina s potlačou. Príjemná na dotyk, teplá mikina s kapucňou ideálna pre Vás alebo ako darček na ľubovoľnú príležitosť.

Vankúš s potlačou je skvelým nápadom na darček pre blízku osobu. Rozmery vankúša 38x38cm. Cena obsahuje komplet: povlak s potlačou a výplň. Potlač je vykonaná veľmi trvanlivou metódou, je odolná proti praniu a napriek tomu na dotyk nepostrehnuteľná.

42,30€

-10%

47,00€

Obsah súpravy

Radi by sme našim blízkym venovali vždy absolútne jedinečnú vec.

Lenže ako to zariadiť, aby sme sa neopakovali? Ako byť stále originálny a pritom pri výbere darčekov nestratiť šmrnc? Nebojte, v našom e-shope ste úplne správne, na originálne darčeky sme preborníci, napríklad aj na darčeky pre tých najlepších otcov na svete!


Darček pre otca

Ak ste sami už otcom, asi viete, čo všetko táto rola obnáša. Starosti i radosti, a nikdy neviete, či všetko zvládnete na jednotku. Ale to vlastne ani nikto nechce. Ak budete robiť všetko podľa svojho najlepšieho vedomia a ako najlepšie viete, verte tomu, že pre svoje dieťa budete tým najlepším otcom na svete! A pokiaľ medzi týchto najlepších otcov patrí aj ten váš otec, neváhajte a kúpte mu ako darček napríklad túto dizajnovú mikinu. Pohodlný strih s kapucňou, skvelý materiál a vtipná potlač pre všetkých otcov, ktorých si vážime! Nakupujte práve teraz v bezpečí domova online!

Hľadáte ideálny darček pre svojho otca?

Už hľadať nemusíte. Naše milované blízke osoby si totiž zaslúžia len to najlepšie. A presne preto sme tu. Vytvárame originálne darčeky pre všetkých vašich blízkych. V našom e-shope vyberiete darček napríklad aj pre toho najlepšieho otca na svete!


Vankúšik pre najlepšieho ocka

Čo trebárs krásny mäkučký vankúšik s potlačou? Nebojte, nestrieľame si z vás, vankúšik je naozaj fajn tip na darček! Každý si rád dá šlofíka, odpočinie alebo relaxuje pri televízii či knižke. A inak to nie je určite aj u vášho otca. Doprajte mu chvíle odpočinku a dajte mu zároveň najavo, ako veľmi ho máte radi! Vankúšik s potlačou je k tomu úplne ideálne! Darček, ktorý nesklame, a hodí sa ideálne napríklad k nadchádzajúcemu Dňu otcov. Nepremeškajte svoju šancu a nakupujte včas a pohodlne v našom e-shope!