Sada pre mamu - Darček ku dňu matiek - mikina + vankúš + hrnček s potlačou

Mikina s potlačou. Príjemná na dotyk, teplá mikina s kapucňou ideálna pre Vás alebo ako darček na ľubovoľnú príležitosť.

Vankúš s potlačou je skvelým nápadom na darček pre blízku osobu. Rozmery vankúša 38x38cm. Cena obsahuje komplet: povlak s potlačou a výplň. Potlač je vykonaná veľmi trvanlivou metódou, je odolná proti praniu a napriek tomu na dotyk nepostrehnuteľná.

Keramický hrnček s potlačou. Ideálne pre Vás a tiež ako darček pre blízku osobu. Rozmery hrnčeka: priemer 82 mm, výška 95 mm.

52,65€

-10%

58,50€

Obsah súpravy

Mikina s potlačou nie je len pre teenagerov, ak ste si to mysleli! Mikinu s potlačou má dnes skoro každý, ale len málo mamičiek má túto štýlovku s originálnou potlačou! Urobte mame radosť ku Dňu matiek a objednajte už teraz!


Mikina s potlačou pre všetky generácie


Ako
darček je mikina úplne ideálna. Každý miluje komfort a pri oblečení to platí obzvlášť. Oblečenie nás nesmie škrtiť, alebo byť z nepríjemného materiálu. To sa s našou mikinou nikdy stať nemôže! Mikinu sme tentoraz prispôsobili ako darček pre mamy, teda pre tie najlepšie mamy na svete. Ideálny darček ku Dňu matiek alebo napríklad k jej sviatku! Garantujeme, že kvapne aj slzička dojatia! Mikina je nielen pohodlná, ale aj vyrobená z vysokokvalitného materiálu, ktorý vás ohromí. Nakupujte už teraz v našom e-shope a kúpte skvelé darčeky pre svojich blízkych jednoducho online! Stačí vybrať ten správny motív a veľkosť!

Mama - jednotka na špeciálne úlohy - hrnček

Poháre a hrnčeky, stále sú jednoducho ako darček tou najlepšou voľbou. Pokiaľ chcete venovať drobnosť, ktorá poteší a zároveň ju obdarovaný bude mať každý deň v ruke, potom je hrnček úplne super. Napríklad aj pre mamu ku Dňu matiek!

Rozmery hrnčeka: priemer 82 mm, výška 95 mm.


Originálny darček pre všetky milované mamy

Mamičkám sa snažíme vždy vyberať to najlepšie. Už iba pre to, čo pre nás všetko urobili. Aj preto sa patrí na mamičky nezabudnúť na Deň matiek. Kúpte pokojne aj drobnosť, ale darujte ju od srdca. Dobrým darčekom by mohol tento rok byť hrnček s potlačou. Máme ich naozaj veľa. Kúpte mamičke práve tento hrnček, nepochybujeme, že jej urobí radosť! Jej ranná káva alebo káva v práci tak bude chutiť ešte oveľa lepšie, než kedy predtým. Objednávať môžete jednoducho online v našom e-shope, stačí len pár kliknutí a darček je na ceste k vám!

Mama, deti sa ti ale podarili 

S vankúšikom jednoducho chybu nikdy neurobíte. Každý predsa miluje pohodlie, a kto si odpočinok zaslúži viac, než naša mama? Vankúšik je vytvorený v krásnom dizajne, ktorý poteší úplne každú mamičku, je to jednoducho ideálny darček!

 Rozmery vankúša 38x38cm. Cena obsahuje komplet: povlak s potlačou a výplň.


Štýlový a originálny darček ku Dňu matiek


Vankúšiky
sú medzi darčekmi s potlačou IN. Ideálny darček vlastne pre kohokoľvek. Milujeme pohodlie a vďaka vankúšikom si ho môžeme dopriať všetci. A pretože myslíme aj na vašich blízkych, vytvorili sme vankúšik pre vašu mamičku, a to nielen k sviatku matiek! Vankúšik je mäkučký a dokonale pohodlný a tiež sa veľmi dobre udržuje. Vankúšik s potlačou má totiž snímateľný povlak, ktorý ľahko vyperiete v automatickej práčke a ani sa nemusíte strachovať o potlač. Ideálny darček pre mamičku, Ktorá má rada humor a nepokazí žiadnu srandu! Nápis „Mama, deti sa ti ale podarili“, zaručene rozosmeje úplne každú. Nakupujte už teraz!