Sada pre mamu - Takto vyzerá tá najlepšia mama na svete - mikina + vankúš s potlačou

Mikina s potlačou. Príjemná na dotyk, teplá mikina s kapucňou ideálna pre Vás alebo ako darček na ľubovoľnú príležitosť.

Vankúš s potlačou je skvelým nápadom na darček pre blízku osobu. Rozmery vankúša 38x38cm. Cena obsahuje komplet: povlak s potlačou a výplň. Potlač je vykonaná veľmi trvanlivou metódou, je odolná proti praniu a napriek tomu na dotyk nepostrehnuteľná.

42,30€

-10%

47,00€

Obsah súpravy

Mikina s potlačou nie je len pre teenagerov, ak ste si to mysleli! Mikinu s potlačou má dnes skoro každý, ale len málo mamičiek má túto štýlovku s originálnou potlačou! Urobte mame radosť ku Dňu matiek a objednajte už teraz!


Mikina s potlačou pre všetky generácie


Ako
darček je mikina úplne ideálna. Každý miluje komfort a pri oblečení to platí obzvlášť. Oblečenie nás nesmie škrtiť, alebo byť z nepríjemného materiálu. To sa s našou mikinou nikdy stať nemôže! Mikinu sme tentoraz prispôsobili ako darček pre mamy, teda pre tie najlepšie mamy na svete. Ideálny darček ku Dňu matiek alebo napríklad k jej sviatku! Garantujeme, že kvapne aj slzička dojatia! Mikina je nielen pohodlná, ale aj vyrobená z vysokokvalitného materiálu, ktorý vás ohromí. Nakupujte už teraz v našom e-shope a kúpte skvelé darčeky pre svojich blízkych jednoducho online! Stačí vybrať ten správny motív a veľkosť!

Skvelý tip na darček ku Dňu matiek, ak si vôbec neviete rady! Pohodlie ocení každá mama a vďaka potlači sa naozaj blysnete! Senzačný darček pre tie najlepšie mamy na svete, ktorým tak môžete dať najavo všetku svoju lásku!

 Rozmery vankúša 38x38cm. Cena obsahuje komplet: povlak s potlačou a výplň.


Vankúšik ako darček pre všetky mamy na svete – tie najlepšie


Samozrejme, že pre tých najlepších! Naše mamy sú klenot, ktorý si musíme chrániť a mali by sme im to z času na čas tiež dať trochu najavo. Parádna príležitosť
je Deň matiek, ktorý sa tradične oslavuje druhú nedeľu v máji. Všetci to vieme a väčšina z nás pravidelne nakupuje darčeky pre mamu pár dní vopred. Dajte si tento rok s darčekom záležať a objednajte si ho už teraz! Vankúšik s potlačou je nielen efektné, ale tiež sa úplne jednoducho udržuje. Má totiž snímateľný povlak, ľahko ho teda vyperiete v automatickej práčke. Potešte svoju mamičku a povýšte jej chvíle odpočinku na kráľovskú záležitosť spolu s týmto vankúšikom!