Sada pre otca a syna - Ctrl+C Ctrl+V - tričko s potlačou

Tričko s potlačou. Ideálne pre Vás a aj ako darček pre blízku osobu. Je vyrobené z hrubej, vysoko kvalitnej bavlny.




16,11€

-10%

17,90€



16,11€

-10%

17,90€


32,22€

-10%

35,80€

Obsah súpravy

Klasická klávesová skratka, ktorú poznajú všetci používatelia počítača. Skopírovať a vložiť. A presne tak sa to stalo aj u vášho syna. Vložili ste doň kus seba. Dizajnové tričko pre všetkých chlapcov, ktorí majú radi drobné vtipy!


Štýlové tričko s potlačou pre všetkých chlapcov

Pre tých, ktorí majú radi humor a taktiež pre tých, ktorí sú si tak trochu vedomí, že sú naozaj Ctrl+V. Aj keď sa nám to niekedy nepáči, pravda je úplne neúprosná. Toto tričko je fajn skombinovať do setu s tým dospeláckym, ktoré na sebe má pre zmenu Ctrl+C. Keď potom niekam vyrazí napríklad otec a syn spolu, jednoducho to nemá chybu. Tričko je super tip na darček, ktorý využije každý teenager! Uvidíte, že aj s vybraným vkusom vášho syna s týmto tričkom zaručene zabodujete. Stačí si vybrať jednoducho tú správnu veľkosť a nakúpiť pohodlne online!

V živote veľa vecí dostaneme.

Ale viete vôbec, od koho najviac? Jasne, sú to naši rodičia. Vezmite si napríklad otca. Keď odmyslíme polovicu génov od otca, ktoré v nás kolujú, určite to tiež budú najrôznejšie spomienky, skúsenosti a rady do života. Niekedy aj nevyžiadané. Ale to vôbec nevadí.


Databanka

Otec je vlastne taká veľká databanka, ktorá sa do nás skopírovala. Ctrl+C. Ale ešte mnohé ďalšie naviac. Nielen, že sme mu napríklad podobný fyzicky a často aj povahou, navyše pre nás skopíroval skúsenosti a rôzne životné peripetie, ktoré nám odovzdáva, aby sme ich mohli použiť k svojmu úžitku. Ak túžite po originálnom darčeku ku Dňu otcov, potom ste ho práve našli. Vtipné tričko s potlačou Ctrl+C nielen pre počítačových nadšencov, ale predovšetkým pre všetkých otcov, skúsených, aj tých čerstvých. Objednávajte už teraz online!