Sada pro tátu - Ak to otec nemôže opraviť, tak to neopraví nikto - tričko + hrnček s potlačou

Tričko s potlačou. Ideálne pre Vás a aj ako darček pre blízku osobu. Je vyrobené z hrubej, vysoko kvalitnej bavlny.

Keramický hrnček s potlačou. Ideálne pre Vás a tiež ako darček pre blízku osobu. Rozmery hrnčeka: priemer 82 mm, výška 95 mm.

26,46€

-10%

29,40€

Obsah súpravy

Čo napríklad nejaká štýlovka z nášho e-shopu? Nemusíte vyberať tričká ani mikiny, možno si vystačíte s drobným darčekom, ktorý otcovi môžete dať len tak, proste pre radosť. Každý predsa rád dostáva darčeky, tak neváhajte a prejdite si ponuku tých originálnych už teraz online!

Rozmery hrnčeka: priemer 82 mm, výška 95 mm.


Ak si s takým darčekom neviete rady, potom si v pokoji prejdite náš e-shop, zaručene narazíte na niečo, čo vás zaujme. Nielen tričká, mikiny a vankúšiky, ale napríklad tiež hrnčeky pre našich otcov, ktorí sú majstri. Uznajte, ak sa niečo rozbije, kto vás napadne ako prvý a komu voláte o radu? No jasné, predsa otcovi, ten si totiž vždy vie rady. A potom sa teda pre neho bezpochyby hodí tento nádherný hrnček s potlačou - pre otcov, ktorí dokážu v živote opraviť všetko. Jeho ranná káva tak dostane úplne inú chuť, to si píšte!

Ak to otec nemôže opraviť, tak to neopraví nikto

No iste, na vášho otca! Otec je vždy ten, ktorý má eso v rukáve a dokáže opraviť aj neopraviteľné. Práve pre týchto šikovných oteckov máme na sklade vtipné tričko s potlačou, ktoré sa vám pre neho bude hodiť ako darček. Tak neváhajte a rýchlo nakupujte!


Vie, ako čo opraviť, vždy si vie rady a dokáže zohnať náhradné diely. Otec na nezaplatenie. A keď to nedokáže opraviť váš otec, potom už nikto. Tiež máte ten pocit? Tak presne pre takého ocka sa hodí tričko od nás! Super padnúci strih, kvalitný bavlnený materiál a vtipná potlač pre oteckov kutilov, to všetko dohromady utvára úžasný darček, bez ktorého sa dozaista váš otec nezaobíde. Ak sa blížia otcove narodeniny alebo sviatok, neváhajte a kúpte mu toto tričko už teraz, garantujeme, že s takým darčekom nešliapnete vedľa, uvidíte, ako sa bude chváliť celému širokému okoliu!