Sada pro tátu - Som otec a mám skvelé deti - tričko + vankúš s potlačou

Tričko s potlačou. Ideálne pre Vás a aj ako darček pre blízku osobu. Je vyrobené z hrubej, vysoko kvalitnej bavlny.

Vankúš s potlačou je skvelým nápadom na darček pre blízku osobu. Rozmery vankúša 38x38cm. Cena obsahuje komplet: povlak s potlačou a výplň. Potlač je vykonaná veľmi trvanlivou metódou, je odolná proti praniu a napriek tomu na dotyk nepostrehnuteľná.



29,16€

-10%

32,40€

Obsah súpravy

Neexistuje snáď lepší darček ku Dňu otcov, než ten od nás! Vyberať môžete z množstva jedinečných kúskov, či už sa jedná o doplnky, mikiny alebo rôzne drobnosti. Prím ale stále hrajú tričká, pretože sú jednoducho vďaka potlači dokonalé. Vybrať si tak môžete tričko pre kohokoľvek, napríklad práve pre vášho otca!


Najlepší otec s najlepšími deťmi

Každý otec je na svoju úlohu hrdý. A deti sú hrdé na neho. Pretože taký otec, ktorý má skvelé deti, si zaslúžia aj neobyčajný darček. Spoľahnite sa tentoraz na náš e-shop a vyberte otcovi trebárs toto dizajnové tričko s fúzikmi a vtipným nápisom! Uvidíte, že takýto darček dozaista ocení, nešliapnete vedľa! Tričko je veľmi pohodlné a vďaka potlači potešíte nielen jeho, ale aj pobavíte jeho okolia. Stavíme sa, že toto tričko pre ocka bude veľmi rád a často nosiť, tak neváhajte a nakupujte už teraz!

Vankúš s potlačou je skvelým nápadom na darček pre blízku osobu. Rozmery vankúša 38x38cm. Cena obsahuje komplet: povlak s potlačou a zvlášť výplň. Potlač je vykonaná veľmi trvanlivou metódou, je odolná proti praniu a napriek tomu na dotyk nepostrehnuteľná.