Sada pro tátu - Takto vyzerá najlepší otec na svete - tričko + hrnček s potlačou

Tričko s potlačou. Ideálne pre Vás a aj ako darček pre blízku osobu. Je vyrobené z hrubej, vysoko kvalitnej bavlny.

Keramický hrnček s potlačou. Ideálne pre Vás a tiež ako darček pre blízku osobu. Rozmery hrnčeka: priemer 82 mm, výška 95 mm.

26,46€

-10%

29,40€

Obsah súpravy

Otcovia sú pre náš život neuveriteľne dôležití. A tiež toho dosť pre nás robia, len si spomeňte na nespočetné množstvo situácií, kedy vás otec ťahal z problémov a kedy vám pomohol. Pre našich otcov hrdinov tu máme špeciálny darček, ktorý si bezpochyby zaslúžia!


Milujete svojho otca a ste mu vďační za všetko, čo pre vás kedy urobil? Ani sa nečudujem, otcovia majú ochranu svojich potomkov tak trochu ako svoju prácu. Tak mu svoju vďačnosť dajte najavo, trebárs pomocou štýlového tričká s potlačou! Potlač pre najlepšieho otca na svete stopercentne dojme aj toho najväčšieho drsňáka. Stavíte sa? Nemusíte, garantujeme vám, že s týmto darčekom vedľa rozhodne nešliapnete, naopak, otcovi vykúzlite úsmev na tvári. Nakupujte pohodlne online v našom e-shope, a to napríklad práve darček pre vášho otca. Originálnejší darček jednoducho nenájdete :)

Myslíte si, že je vás otec ten najlepší na svete? Určite máte pravdu! A presne pre týchto najlepších oteckov sme pripravili krásny darček s potlačou! U nás totiž nájdete nielen tričká a mikiny, ale tiež trebárs super štýlové hrnčeky, ktoré sú ideálne ako darček, napríklad práve pre všetkých otcov!

 Rozmery hrnčeka: priemer 82 mm, výška 95 mm.


Hrnček s potlačou

Hrnček je univerzálny darček, ktorým potešíte každého. Môžete po ňom siahnuť aj vtedy, keď si tak trochu neviete rady, keď zháňate nejaký darček. Nie inak je tomu aj u otca. Otec si ale zaslúži niečo viac, než len obyčajný hrnček z výpredaja. Dajte otcovi najavo, ako veľmi pre vás znamená! Ako? Vďaka nášmu originálnemu hrnčeku s potlačou! Uvidíte, že dizajn pre najlepšieho otca na svete mu určite vyčarí úsmev na tvári! Neváhajte a objednajte si darček pre otca ešte dnes, Deň otcov je takmer za rohom!