Sada pro tátu -Takto vyzerá najlepší otec na svete - mikina + tričko s potlačou

Tričko s potlačou. Ideálne pre Vás a aj ako darček pre blízku osobu. Je vyrobené z hrubej, vysoko kvalitnej bavlny.

Mikina s potlačou. Príjemná na dotyk, teplá mikina s kapucňou ideálna pre Vás alebo ako darček na ľubovoľnú príležitosť.


29,25€

-10%

32,50€


45,36€

-10%

50,40€

Obsah súpravy

Otcovia sú pre náš život neuveriteľne dôležití. A tiež toho dosť pre nás robia, len si spomeňte na nespočetné množstvo situácií, kedy vás otec ťahal z problémov a kedy vám pomohol. Pre našich otcov hrdinov tu máme špeciálny darček, ktorý si bezpochyby zaslúžia!


Milujete svojho otca a ste mu vďační za všetko, čo pre vás kedy urobil? Ani sa nečudujem, otcovia majú ochranu svojich potomkov tak trochu ako svoju prácu. Tak mu svoju vďačnosť dajte najavo, trebárs pomocou štýlového tričká s potlačou! Potlač pre najlepšieho otca na svete stopercentne dojme aj toho najväčšieho drsňáka. Stavíte sa? Nemusíte, garantujeme vám, že s týmto darčekom vedľa rozhodne nešliapnete, naopak, otcovi vykúzlite úsmev na tvári. Nakupujte pohodlne online v našom e-shope, a to napríklad práve darček pre vášho otca. Originálnejší darček jednoducho nenájdete :)

Radi by sme našim blízkym venovali vždy absolútne jedinečnú vec.

Lenže ako to zariadiť, aby sme sa neopakovali? Ako byť stále originálny a pritom pri výbere darčekov nestratiť šmrnc? Nebojte, v našom e-shope ste úplne správne, na originálne darčeky sme preborníci, napríklad aj na darčeky pre tých najlepších otcov na svete!


Darček pre otca

Ak ste sami už otcom, asi viete, čo všetko táto rola obnáša. Starosti i radosti, a nikdy neviete, či všetko zvládnete na jednotku. Ale to vlastne ani nikto nechce. Ak budete robiť všetko podľa svojho najlepšieho vedomia a ako najlepšie viete, verte tomu, že pre svoje dieťa budete tým najlepším otcom na svete! A pokiaľ medzi týchto najlepších otcov patrí aj ten váš otec, neváhajte a kúpte mu ako darček napríklad túto dizajnovú mikinu. Pohodlný strih s kapucňou, skvelý materiál a vtipná potlač pre všetkých otcov, ktorých si vážime! Nakupujte práve teraz v bezpečí domova online!