Sada pre rodinu - DcéraSynMamaOtec - zrodený pre zábavu - tričko s potlačou

Tričko s potlačou. Ideálne pre Vás a aj ako darček pre blízku osobu. Je vyrobené z hrubej, vysoko kvalitnej bavlny.




16,11€

-10%

17,90€



16,11€

-10%

17,90€


64,44€

-10%

71,60€

Obsah súpravy

Čierna farba doplnená štýlovou farebnou potlačou poteší každého otca, ktorý bol zrodený pre zábavu. Mamičky sa väčšinou držia bokom, kým otcovia, tí sa vedia odviazať! A ešte lepšie im to pôjde v tomto originálnom tričku z nášho e-shopu!


Darček pre otcov, ktorí nepokazia žiadnu zábavu


Tričko je ako darček
fantastický nápad. Každému sa hodí, zároveň ale pomocou neho dokážeme vyjadriť, čo k dotyčnému cítime. Alebo ho len jednoducho zabaviť. Napríklad ako vášho otca. Nepokazí žiadnu srandu a je za každú zábavu? Potom neváhajte a kúpte mu toto krásne tričko s potlačou, ktoré ho pobaví aj poteší! Jeho kamarátov zaručene rozosmeje. Kvalitná bavlna a vysoko odolná potlač sú našou prioritou, nemusíte mať teda o darček žiadne starosti. Na vás je iba vybrať ten najlepší motív, zvoliť správnu veľkosť, a darček je už na ceste k vám. Ideálny tip ku Dňu otcov, ktorý sa vždy približuje míľovými krokmi. Zaistite si tentokrát darček včas!

Detské tričko s potlačou. Ako materiál, tak aj potlač sú 100% bezpečné pre detskú pokožku. Najlepší nápad na darček pre Vaše dieťa.

Detské tričko s potlačou. Ako materiál, tak aj potlač sú 100% bezpečné pre detskú pokožku. Najlepší nápad na darček pre Vaše dieťa.

Na tričkách pre mamičku totiž môžeme dať dokonale najavo, čo všetko k nej cítime. Najlepšia mama na svete, najlepšia kuchárka, najlepšia kamarátka alebo mama stvorená pre lásku, ako je to v prípade tohto tričká s potlačou!


Darček s potlačou pre tie mamy, ktoré majú rady farby


Čierny podklad je ako stvorený na
farebný dizajn potlače. Farby tak neuveriteľne krásne vyniknú. Sami to vidíte aj v prípade tohto tričká, je úplne top! Hodí sa pre všetky mamy z akejkoľvek generácie, stačí si len vybrať správnu veľkosť! Pohodlný materiál je samozrejmosťou a kvalitná potlač tiež. Dámsky strih dokonale padne, takže v tomto tričku bude mama šik nielen vo svojom voľnom čase, ale napríklad aj s kamarátkami na kávičke! Nakupujte super štýlové darčeky pre vaše mamičky už dnes a vyberte si napríklad toto tričko, rozhodne ide o darček, ktorým mamu prekvapíte. Už teraz online!