Sada pre rodinu - Batérie - tričko s potlačou

Tričko s potlačou. Ideálne pre Vás a aj ako darček pre blízku osobu. Je vyrobené z hrubej, vysoko kvalitnej bavlny.




16,11€

-10%

17,90€



16,11€

-10%

17,90€



16,11€

-10%

17,90€



16,11€

-10%

17,90€


64,44€

-10%

71,60€

Obsah súpravy

Toto tričko sa hodí pre všetkých chlapcov, ktorí sa jednoducho nezastavia. Čo sú skoro všetci. Ideálne je darovať toto tričko v páre s rodičovským, ktorý má však batérie už vybité... Vtipný darček pre celú rodinu!


Full battery mode pre správnych chlapcov


Čierna farba je stálicou, ktoré baví všetky generácie, a to aj tie najmladšie. Pokiaľ chcete svojmu synovi, synovcovi alebo napríklad niekomu známemu urobiť radosť pri najbližšej príležitosti, toto tričko by mohlo byť naozaj to pravé.
Jednoduchý dizajn, nechýba štipku humoru, takže pobavíte nielen obdarovaného, ale aj celé jeho okolie. Stavte sa, že toto tričko bude s veľkou radosťou nosiť! O potlač sa báť rozhodne nemusíte, nezničí ho ani pravidelné pranie v automatickej práčke. Super tip na darček, tak sa ponáhľajte nakupovať už teraz!

Dostatok energie. To je niekedy presne to, čoho sa nám nedostáva.

A nielen nám, ale predovšetkým rodičom. Na rodičovstvo sa človek nikdy dosť nepripraví, a hlavne sa nedá pripraviť na to, ako veľmi je náročné na energiu. Či už v úplnom začiatku, kedy bábätko každú chvíľu plače, alebo neskôr v puberte, kedy sa nám otvára nôž vo vrecku. Batéria otca sa tak zdá vybitá…


Dobité?

Ale nebojte! Otcovia sú priamo známi tým, že im energia takmer nikde nedôjde! Aj keď sa niekedy môže zdať, že je ich batéria takmer vybitá, nakoniec sa vždy vzchopia! Dajte svojmu otcovi najavo, ako veľmi si vážite to všetko, čo pre vás robí, a že veľmi dobre viete, ako to má ťažké. Dajte mu chvíľu oddychu a venujte mu napríklad toto štýlové tričko! K sviatku, narodeninám alebo napríklad ku Dňu otcov, nie je príležitosť, ku ktorej by sa dizajnové tričko pre oteckov nehodilo. Nízky stav batérie vykazujú často predovšetkým mladí oteckovia, takže toto tričko využijete ako super darček aj pre tých novopečených a neskúsených otcov :)

Dámske tričko s potlačou. Je ušité z bavlny príjemnej na nosenie, hodí sa ideálne na každodenné nosenie, ale aj ako darček pre dámu.

Detské tričko s potlačou. Ako materiál, tak aj potlač sú 100% bezpečné pre detskú pokožku. Najlepší nápad na darček pre Vaše dieťa.