Sada pre rodinu - Ctrl+C + Ctrl+V - tričko s potlačou

Tričko s potlačou. Ideálne pre Vás a aj ako darček pre blízku osobu. Je vyrobené z hrubej, vysoko kvalitnej bavlny.




16,11€

-10%

17,90€



16,11€

-10%

17,90€



16,11€

-10%

17,90€



16,11€

-10%

17,90€


64,44€

-10%

71,60€

Obsah súpravy

V živote veľa vecí dostaneme.

Ale viete vôbec, od koho najviac? Jasne, sú to naši rodičia. Vezmite si napríklad otca. Keď odmyslíme polovicu génov od otca, ktoré v nás kolujú, určite to tiež budú najrôznejšie spomienky, skúsenosti a rady do života. Niekedy aj nevyžiadané. Ale to vôbec nevadí.


Databanka

Otec je vlastne taká veľká databanka, ktorá sa do nás skopírovala. Ctrl+C. Ale ešte mnohé ďalšie naviac. Nielen, že sme mu napríklad podobný fyzicky a často aj povahou, navyše pre nás skopíroval skúsenosti a rôzne životné peripetie, ktoré nám odovzdáva, aby sme ich mohli použiť k svojmu úžitku. Ak túžite po originálnom darčeku ku Dňu otcov, potom ste ho práve našli. Vtipné tričko s potlačou Ctrl+C nielen pre počítačových nadšencov, ale predovšetkým pre všetkých otcov, skúsených, aj tých čerstvých. Objednávajte už teraz online!

Klasická klávesová skratka, ktorú poznajú všetci používatelia počítača. Skopírovať a vložiť. A presne tak sa to stalo aj u vášho syna. Vložili ste doň kus seba. Dizajnové tričko pre všetkých chlapcov, ktorí majú radi drobné vtipy!


Štýlové tričko s potlačou pre všetkých chlapcov

Pre tých, ktorí majú radi humor a taktiež pre tých, ktorí sú si tak trochu vedomí, že sú naozaj Ctrl+V. Aj keď sa nám to niekedy nepáči, pravda je úplne neúprosná. Toto tričko je fajn skombinovať do setu s tým dospeláckym, ktoré na sebe má pre zmenu Ctrl+C. Keď potom niekam vyrazí napríklad otec a syn spolu, jednoducho to nemá chybu. Tričko je super tip na darček, ktorý využije každý teenager! Uvidíte, že aj s vybraným vkusom vášho syna s týmto tričkom zaručene zabodujete. Stačí si vybrať jednoducho tú správnu veľkosť a nakúpiť pohodlne online!

Ak si lámete hlavu s darčekom ku Dňu matiek, ktorý by vašu mamu potešil, rozhodne by ste mali uvažovať nad týmto tričkom. Potlač je minimalistická a tiež dosť vtipná, takže svoju mamu určite rozosmejete!


Tričká s potlačou ako darček pre všetky vekové kategórie


Tričká s potlačou
sú medzi originálnymi darčekmi úplným hitom. Hodia sa totiž úplne pre každého, pre mamu, kamarátku aj vašu babičku. Toto tričko sme vytvorili pre všetky mamy, ktoré vedia, že gény jednoducho nezapriete. Výborné v kombinácii detským tričkom Ctrl+V. Veľmi dobre vieme, že mamy si zaslúžia to najlepšie, takže sme toto tričko vyrobili z vysokokvalitnej bavlny, navyše disponuje super priliehavým a dobre padnúcim dámskym strihom, ktorý lichotí každej postave. Nenechajte toto tričko prekĺznuť medzi vaše prsty a objednajte ho pre vašu mamu ako darček už teraz!

Detské tričko s potlačou. Ako materiál, tak aj potlač sú 100% bezpečné pre detskú pokožku. Najlepší nápad na darček pre Vaše dieťa.