Kategórie

5 spôsobov, ako tráviť dlhé jesenné večery

Zverejnené: 2020-10-26 10:00:55
Kategórie:

Letné dni sú už dávno preč a namiesto nich tu máme jeseň, Krásnu, farebnú, ale niekedy tiež pochmúrnu, studenú a daždivú. A s jeseňou tiež ako vždy prichádzajú aj kratšie dni a dlhšie noci, slnko zapadá oveľa skôr ako v lete, a tak nás niekedy prepadá aj splín, vďaka tomu, že nemáme už toľko denného svetla, ako napríklad v lete. Neprepadajte panike! Máme pre vás 5 tipov práve pre tieto dlhé večery!

Prichystajte si večer pre dvoch

Máte na seba s partnerom stále málo času? Dlhé tmavé večery ale priamo pozývajú k tomu, aby ste si napríklad aj spoločne uvarili niečo dobré, zatopili v krbe, zapálili sviečku a vychutnali si schúlení pod dekou spoločne nejaký film. Znie vám to lákavo? :)

Usporiadajte herný večer

Verte tomu, že zlé počasie a dlhé temné noci neznamenajú automaticky zlú náladu. A ak sa vás predsa len tak trochu chytá, zvolajte svojich kamarátov a usporiadajte si hernú party! Doskové alebo kartové hry, všetkým dobre známe, či novinky na trhu, niečo dobré na zahryznutie a pitie, to všetko je ideálna kombinácia pre zábavný večer!

Mountain Lover - Dámska mikina s potlačou

Prečítajte si knihu

Ako dlho ju odkladáte na nočný stolík? Veď to poznáte, vždy prečítate jednu stránku a potom zase rýchlo bežíte niekam inam ... Dajte si čas, uvarte si napríklad šálku dobrého bylinkového čaju a vychutnajte si čítanie bez rušenia.

Zacvičte si

Ako je určite všetkým dobre známe, pohyb spôsobuje uvoľňovanie hormónov šťastia, po akomkoľvek cvičení sa teda cítime oveľa lepšie, než keby sme vôbec nič nerobili. Skúste si dať miesto večernej televízie trebárs dvadsať minút posilňovania jemné preťahovanie, alebo napríklad pár jogových cvikov. Stavíme sa, že budete ako znovuzrodení, a vaša imunita vám poďakuje!

Vybavte nákupy online

Komu by sa chcelo v daždivých dňoch pobehovať po obchodoch? Asi nikomu. Ale máte šťastie, dnešná doba veľmi praje nakupovanie online, a vy si tak môžete z tepla domova zaobstarať potraviny, drogériu, alebo napríklad oblečenie. Alebo tiež myslieť už na vianočné darčeky a nakúpiť originálne darčeky, pokojne aj v našom e-shope! Kvalitné tričká, mikiny, vankúšiky, ponožky, bodíčka pre bábätká a mnohé ďalšie, to všetko s vtipnou potlačou a v štýlovom dizajne. Využite teda svoje dlhé večery príjemne a zároveň efektívne!

Ja nechrápem. Ja snívam, že som motorka.

Súvisiace produkty

Zdieľajte tento obsah

Pridať komentár

 (http://)

PayPal