Kategórie

5 vecí, z ktorých máte obavy, keď nakupujete na internete

Zverejnené: 2020-01-15 22:08:03
Kategórie:

Niet teda divu, že sa aj obchodovanie a nakupovanie sa presúva z veľkej časti na internet. Zatiaľ, nie sme príliš zvyknutí na to, aby sme nakupovali online bežné potraviny (s tým, že nám za dve hodiny doma zazvoní kuriér s našim nákupom), aj keď, už aj to sa rozmáha vo väčších mestách. Bežne, ale už nakupujeme elektroniku, oblečenie, špeciálnu výživu, potreby do domácnosti alebo napríklad doplnky stravy. Vianočné nákupy z väčšej časti "odklikáme" z nášho počítača a doma nás potom čakajú balíčky, na ktoré nemusíme stáť v žiadnom rade. Aké sú ale úskalia nakupovanie na internete a ako sa im čo najlepšie vyhnúť?

Obavy stranou!

Tu vám ponúkame zopár tipov, ako zvládnuť nakupovanie s bravúrou a presvedčíme Vás, že nie je dôvod mať obavy z nakupovania online.

Bojíte sa, že platba neprebehne v poriadku

V dnešnej dobe existujú systémy, ktoré vám absolútne spoľahlivo zabezpečia akékoľvek platby cez internet, veď vďaka týmto systémom funguje aj internetové bankovníctvo. Preverené e-shopy používajú spoľahlivé systémy pre platby online, teda nemusíte mať vôbec žiadny strach - navyše, ak platíte napr. prevodom, banky dnes pripisujú peniaze veľmi rýchlo. Ak predsa len nedôverujete vo veci financií internetu, dobré e-shopy ponúkajú platbu na dobierku, tzn. pri fyzickom prevzatí tovaru.

Bojíte sa, že tovar bude vyzerať inak, než na obrázku

Tu platí, že sa určite oplatí čítať recenzie a skúsenosti užívateľov. Kvalitné online shopy, ako je aj ten náš, si nedovolia akýkoľvek podvod voči zákazníkovi, a na kvalitu tovaru sa môžete spoľahnúť. Zároveň také e-shopy ponúkajú garanciu vrátenia tovaru, pokiaľ nie ste z akéhokoľvek dôvodu z tovarom spokojní.

Bojíte sa, že netrafíte správnu veľkosť / štýl / farbu

Jednoduché. Kvalitné e-shopy ponúkajú výmenu tovaru, ak vám tovar nebude vyhovovať z akéhokoľvek dôvodu, navyše dosť často majú tiež zavedenú rubriku FAQ - najčastejšie kladené otázky, plus Zákaznícku podporu, kde vám radi poradia, ak si nie ste príliš istí.

Bojíte sa, že tovar nepríde včas

Okrem exponovaných termínov, ako sú napríklad Vianoce, kedy sa doručenie môže o pár dní pretiahnuť, garantujeme veľmi rýchle odbavenie všetkých zákaziek, ak je tovar skladom. Spolupracujeme so špičkovými dopravcami, ktorí sú profíci v preprave, a teda je táto starosť úplne zbytočná.

Bojíte sa, že si nebudete vedieť na internete vybrať

Táto obava je úplne zbytočná. Stačí si spraviť dostatok času a všetko si pozrieť, ak si nie ste istí v akomkoľvek bode vášho nákupu - objednávky, platby, vrátenia, a pod., neváhajte kontaktovať zákaznícku podporu. Veľmi radi vám poradíme, vysvetlíme a pomôžeme.

Dúfame, že sme vám pomohli odstrániť vaše predsudky, ktoré ste doteraz ohľadom nakupovanie na internete mali. A teraz hurá do nakupovania! Ak stojíte o skvelé dizajnové darčeky a hľadáte originalitu, potom určite mrknite na náš online shop a jeho ponuku. V objednávkach víťazia štýlové tričká s potlačou, potom nasledujú pohodlné mikiny s kapucňou, alebo napríklad najrôznejšie doplnky - hrnčeky, tašky či ponožky vo vtipnom štýle. Ak si nič nevyberiete, neváhajte nás kontaktovať, radi spravíme akúkoľvek potlača,podľa Vášho výberu!

Zdieľajte tento obsah

Pridať komentár

 (http://)

PayPal