Kategórie

5 zaujímavých vecí, ktoré darujte k päťdesiatym narodeninám

Zverejnené: 2020-03-09 11:29:18
Kategórie:

Pretože sa konečne môžete venovať sami sebe. Niečo už ste zažili, pravdepodobne si ustálili pracovný život, dajme tomu aj ten súkromný, deti sú už takmer dospelé alebo vyleteli z rodného hniezda a teda je čas venovať sa sebe a svojim koníčkom! Je to jasné, ak niekto vo vašom okolí oslavuje päťdesiatku, treba rozbiť prasiatko a zaobstarať mu poriadny darček. Aký je ten najlepší? Tu máte päť tipov na tie najlepšie darčeky pod slnkom!

Relaxačné darčeky - Pre ženy možno, ale pre chlapov, hovoríte si? Ale jasné, že áno, len musíte vybrať ten správny! Pre dámy kozmetiku alebo čokoládovú masáž, a pre chlapov vyberte napríklad pivné kúpele! Zaručene sa mu budú páčiť, uvidíte!

Adrenalínové darčeky - Jazda v tanku, rýchlym Ferrari, bungee jumping, tandemový zoskok... tieto darčeky sú pre akčných päťdesiatnikov, na druhú stranu, ak ste to doteraz neskúsili, tak je práve teraz najvyšší čas sa odviazať!

Romantické darčeky - Vymýšľate darček pre svoju drahú polovičku, ktorá slávi také pekné okrúhle narodeniny? Darujte romantiku, tej nie je nikdy dosť! Romantická večera pri sviečkach v dvoch, víkendový pobyt na krásnom mieste, relaxačné procedúry pre vás oboch, a máte postarané! Takým darčekom iste nikoho nesklamete.

Neobvyklé darčeky - Také, ktoré sú úplne mimo zajatia línie a dokonale prekvapia! Prečo darovať vašej žene každý rok parfum a kvety? Zmeňte to, prekvapte niečím úplne novým! Skúste napríklad darovať nové športové vybavenie pre šport, ktorý ste ešte nikdy neskúsili! Nikdy ste neskúšali maľovať? Kúpte poukážku na nejaký špeciálny kurz. Na nové veci nie je totiž nikdy neskoro!

Originálne darčeky - Teda také, ktoré sú úplne jedinečné a neopakovateľné. Pýtate sa, či také vôbec existujú? No jasné, napríklad práve v našom e-shope! Na originálne darčeky sme experti a radi vám odporučíme ten pravý presne pre vás. Skúste námatkovo napríklad krásne dizajnové a kvalitné tričká s vtipnými nápismi, pohodlné moderné mikiny s potlačou, vtipné ponožky pre vášho manžela, eko štýlovú tašku s potlačou pre vašu manželku, alebo napríklad krásny nový hrnček na kávu s potlačou!

Myslite na to, že päťdesiate narodeniny sú úplne výnimočné, a preto je treba výberu darčeka venovať náležitú pozornosť. Napíšte nám, ak si nebudete vedieť rady, sme tu pre vás:)

Zdieľajte tento obsah

Pridať komentár

 (http://)

PayPal