Kategórie

Aký druh darčekov rozhodne nedávať?

Zverejnené: 2022-01-28 10:56:07
Kategórie:

Existujú darčeky, ktoré chce dostať úplne každý. Sú to tie, ktoré si prajeme, alebo tie, ktoré nám padnú do noty. Často sa ale stáva, a zrejme vás to stretlo asi tiež, že dostanete darček, s ktorým si jednoducho neviete rady. Niečo, čo fakt nevyužijete a vôbec nechápete, na čo pri nákupe gratulant myslel. Určite to teda nebolo na vás. Akým darčekom sa teda rozhodne vyhnúť? Vytvorili sme pre vás zoznam tých najhorších!

Veľmi zlé darčeky nielen pod stromčekom

Na prvom mieste sú to rozhodne potreby do domácnosti - upratovacie prostriedky, vysávače, práčky alebo napríklad mop. Možno sa budete čudovať, ale mop sa objavuje dosť často na zozname darčekov, ktoré dostávame napríklad na Vianoce! Pokiaľ teda nechcete svoju priateľku nahnevať, žehlička rozhodne nebude tým pravým darčekom.

Darčekový poukaz do drogérie alebo na nákup potravín. Ajaj, tu niekto šliapol naozaj veľmi vedľa. Nakupovať sa predsa musí tak či tak, darčekový poukaz do supermarketu, kam chodíte trikrát týždenne, naozaj nie je super darčekom, ktorý chcete. Darček má byť výnimočný, týmto dávate iba najavo, že ste si pri výbere vôbec nevedeli rady.

Falošné šperky a lacné parfumy. Páni, toto je naozaj dosť mimo. Pokiaľ parfum k narodeninám, tak jedine značkový a nie podradné kategórie zo supermarketu. A pokiaľ šperk, tak iste z drahého kovu, prípadne autorský dizajnový, nie však falošné šperky v zľave z obchodného reťazca s oblečením.

Miláčik, si všetko, čo potrebujem - magický hrnček s potlačou

A čo tak oblečenie?

Apropo, oblečenie. Nekupujte to, čo sa páči vám. Radšej premýšľajte nad tým, aký má obdarovaný vkus a čo bežne nosí. Nehodí sa kupovať motorkárovi oblek, alebo hippiesáčke dámsky kostým. Radšej darujte darčekový poukaz do obchodu s oblečením, kde obdarovaný skutočne nakupuje. Alebo na to choďte od lesa a zabite dve muchy jednou ranou – tým, že vyberiete super tričko s potlačou! Potlač je možné realizovať už od jedného kusu, navyše sa môžete zamerať na koníčky, prácu, dátum narodenia alebo jednoducho nejaký vtip. Také tričko ocení úplne každý.

Existujú ešte iné darčeky s potlačou?

Samozrejme, potlač môže byť aplikovaná na akýkoľvek textil, na mikiny, vankúšiky, kuchynské zástery a mnohé ďalšie, navyše ale aj na darčekové predmety, ako sú napríklad hrnčeky. Čo viac, ponúkame aj darčeky gravírované, kde je možné využiť napríklad vašu spoločnú fotografiu alebo fotografiu vášho maznáčika. Vyberajte darčeky so štýlom a buďte raz a navždy za hviezdu vo vyberaní darčekov!

Som super dievča ale mám tiež super chalana - dámske tričko s potlačou

Zdieľajte tento obsah

Pridať komentár

 (http://)

PayPal