Kategórie

Čo môžeme ešte urobiť naviac pre nášho ocka v jeho sviatočný deň?

Zverejnené: 2020-06-10 11:56:41
Kategórie:

Deň otcov ako novinka medzi sviatkami?

Ale vôbec nie. Deň otcov má svoj pôvod v Amerike dokonca už v roku 1910, takže je mu už viac ako sto rokov! Veľkú popularitu získal v 60. rokoch a od tej doby sa rozšíril takmer po celom svete. Tradične sa oslavuje tretiu nedeľu v júni a aj u nás na Slovensku už sme si na neho tak nejako zvykli. Veď keď oslavujeme Deň matiek, prečo neoslavovať tiež Deň otcov? Zaslúži si to určite rovnakú mieru. Ako ale teda svojho ocka čo najviac potešiť? Tu je pár tipov, čo všetko môžete na Deň otcov vyskúšať :)

Dobré jedlo. Každý chlap ocení dobré a kvalitné jedlo. Tak otca jednoducho vytiahnite z gauča a bežte s ním na nejaký dobrý obedík! Či už na steaky, pizzu alebo slovenskú klasiku, podľa toho, čo má váš otec najradšej. Užijete si čas spolu pri dobrom jedle a to nie je práve málo!

Dobré pitie. Čo si budeme nahovárať, chlapi väčšinou nejaké oslavy veľmi neriešia, ale radi si dajú pohárik niečoho dobrého, hocikedy aj ostrejšieho. Tak jednoducho otcovi urobte radosť a kúpte mu basu jeho obľúbeného piva, nejaký pivný špeciál alebo napríklad výberový kubánsky rum! Fantázii sa medze nekladú, určite sami veľmi dobre tušíte, čo presne váš otec ocení.

Technická vychytávka. Jasne, možno váš otec nie je blázon do áut, motoriek a najrôznejších strojov, ale v každom chlapovi sa niekde vo vnútri skrýva malý chlapec - objaviteľ. Dajte mu preto trebárs nejakú technickú novinku, o ktorej viete, že ju využije. A nakoniec, prečo mu nedarovať napríklad nejakú diaľkovo ovládanú hračku? Veľa oteckov o takejto hračke kedysi snívalo a nikdy ju ako dieťa nedostali, skúste mu teda splniť dávny sen!

Zážitok z jazdy. Máloktorý chlap si nechá ujsť jazdu nejakým fárom! A v dnešnej dobe máte takmer neobmedzené možnosti - jazdu veľkým terénnym autom, vo formule, nablýskanom športiaku alebo napríklad v tanku? A nakoniec, prečo nie? :)

Darček od srdca. Jasné, že všetky darčeky, ktoré pre otca vymýšľate, sú od srdca, ale tieto sú fakt originálne - štýlové tričká s potlačou! V našom eshope nájdete veľa variantov obľúbených tričiek s potlačou, a trebárs presne pre vášho otca! Dajte mu týmto jednoduchých spôsobom najavo, ako veľmi si ho vážite a čo všetko pre vás znamená!

Zdieľajte tento obsah

Pridať komentár

 (http://)

PayPal