Kategórie

Čo si obliecť na Vianoce?

Zverejnené: 2020-12-21 10:23:17
Kategórie:

Spievajme, priatelia!

Vianoce sú nádherné a očarujúce sviatky roka, ktoré majú neopakovateľnú tajuplnú atmosféru. Všetko sa blýska a blyští a slávnostný ráz nemožno Vianociam uprieť. Aké je teda najvhodnejšie oblečenie práve pre vianočný čas? Máme pre vás pár tipov, ktoré vám pomôžu zúžiť váš výber oblečenia na to, s ktorým vedľa nešliapnete.

Zvoľte slávnostnú variantu

Áno, Vianoce sú len raz v roku, a preto sa nehodí, aby ste pri štedrovečernej večeri sedeli v tom, v čom chodíte doma úplne bežne. Nieto v teplákoch a vyťahanom tričku, ktoré síce milujete, ale na slávnostnom ráze večera určite nepridá. Zvoľte také oblečenie, ktoré by ste si mohli vziať napríklad do reštaurácie či do divadla.

Švagor sa nepýta, švagor nalieva - pánske tričko s potlačou

Myslite na pohodlie

Iste, ak máte úžasné šaty, ktoré sú síce prekrásne, ale natoľko upnuté, že do seba nedostanete ani sústo, tak ich radšej rovno odložte. Pri večeri by ste síce mali vyzerať pekne a upravene, ale určite nie za cenu vášho nepohodlia a toho, že si krásne okamihy so svojimi blízkymi neužijete.

Myslite na detaily

Jemné či výraznejšie líčenie, iný účes než vo všedný deň, vaša obľúbená vôňa, to všetko nerobíte len kvôli sebe, ale aj kvôli svojim blízkym - dávate im najavo, že si vážite spoločného času a uvedomujete si dôležitosť takých okamihov.

Buďte originálni

V každom z nás možno drieme rebel. Aj preto si medzi svojimi milými môžete dovoliť ľahký výstrelok. Či už sú to vtipné obrázkové ponožky alebo napríklad štýlové vianočné tričko s potlačou, iste sa spoločne zasmejete. Vianočné motívy na tričkách sú veľmi obľúbené a zaručene atmosféru vianočných sviatkov uvoľní a podporí. Takáto tričká nájdete napríklad práve v našom e-shope, ak ich objednáte ešte teraz, na Vianoce máte postarané o zábavu! Veď čo je viac, než smiech a chvíle strávené v kruhu rodinnom? Tak šťastné a veselé!

Benzín v krvi, olej v hlave - Pánska mikina s kapucňou

Zdieľajte tento obsah

Pridať komentár

 (http://)

PayPal