Kategórie

Dajte svojej mame špeciálny darček!

Zverejnené: 2023-04-12 12:58:32
Kategórie:

Sviatok matiek sa blíži míľovými krokmi a my ako vždy začíname pomaly a iste prepadať beznádeji, aký darček našej máme zaobstarať. Aby bol pekný, štýlový, veľmi nás nestál, ale dal jej najavo, ako veľmi ju milujeme. Nenechávajte nákup darčeka pre vašu mamu na poslednú chvíľu a vyberte si v kľude darček už teraz! Prinášame vám pár tipov, ktoré vás môžu inšpirovať :)

Darčeky ku Dňu matiek

Každý vie, že Deň matiek sa oslavuje druhú nedeľu v máji. Máte teda na výber darčeka ešte nejaký čas, ale lepšie je vždy nečakať až na poslednú chvíľu a radšej si dopredu premyslieť, aký darček pre mamu by to mal byť tentoraz. Kvety, čokoláda alebo snáď víno? To už je predsa ohrané, priznajte si, že toto jej venujete každý rok, a aj keď kvetinou rozhodne nič nepokazíte, predsa len by to chcelo niečo navyše. Vybrať si môžete aj z našich tipov!

Mama - zrodená pre lásku - dámske tričko s potlačou

Doplnok do kuchyne

Niektoré mamy sú excelentné kuchárky. A veľa ďalších varenie baví. Potom jej isto čas strávený v kuchyni treba urobiť čo najpríjemnejším. Čo trebárs pre tentokrát vybrať dizajnovú kuchynskú zásteru s potlačou pre vašu šéfkuchárku mamu? Alebo jej nechajte vyrobiť krásnu gravírovanú drevenú kuchynskú doštičku, napríklad rovno s vašou spoločnou fotografiou!

Vankúšik

Ako vážne, pýtate sa? No jasné! Trebárs vaša mama rada číta, alebo pletie, to už je jedno. Každopádne ale pri tomto koníčku potrebuje pohodlie, nemyslíte? Takýto mäkučký vankúšik sa hodí vždy, či už do kresla k televízii alebo napríklad do postele. Štýlová potlač mame na mieru potom zaručí minimálne jednu slzu dojatia :)

Tričko

No, tých už má plnú skriňu, hovoríte si ... Možno áno, ale takéto tričko, ako ponúkame v našom e-shope, ešte určite nemá. Dokonale padnúci strih, rôzne farby a stovky rozličných motívov, z toho určite vyberiete také, ktoré bude vašej mame dobre pasovať! Vyberajte trebárs z motívov priamo určených pre mamy a dajte jej tak najavo, ako veľmi ju máte radi a že pre vás veľa znamená! A ak by ste chceli niečo naozaj špeciálne, nechajte si vytvoriť tričko presne na mieru, trebárs podľa vašej fotografie. Realizujeme potlač už od jedného kusu, tak nás neváhajte kontaktovať, radi vám vyjdeme v ústrety!

Jej veličenstvo mama - vankúš

Súvisiace produkty

Zdieľajte tento obsah

Pridať komentár

 (http://)

PayPal