Kategórie

Darček pre kamaráta? Tričká a doplnky sú vždy top!

Zverejnené: 2021-04-29 10:08:13
Kategórie:

Darčeky, ktoré nesklamú

Váš kamarát má určiť nejaký koníček alebo niečo, čomu sa venuje vo voľnom čase: je potom dobré cieliť presne na tieto koníčky a vybrať mu nejaký doplnok alebo drobnosť, ktorá sa mu bude hodiť. No áno, ale čo keď vlastne žiadny veľký koníček nemá? Nevešajte hlavu, nemusí sa jednať o veľké hobby, ale každý má niečo rád - hoci by to boli filmy alebo seriály, čokoláda či orosené pivečko. A presne v tejto oblasti sa vám otvára široké pole pôsobnosti.



Tričko

Možno si hovoríte, nie je to divné, dávať kamošovi kus oblečenia? Nie ste predsa jeho mama ... No práve! Jeho mama by mu určite nedarovala takú štýlovú a vtipnú záležitosť ako vy! Tričká s potlačou dokážeme vytvoriť presne v tom dizajne, aký potrebujete. Či už je pre rybárov, milovníka piva, koní alebo motoriek, pre každého u nás niečo nájdete! Od športu až po jedlo, vieme vytvoriť akékoľvek tričko. Napríklad aj podľa vášho návrhu s nejakým interným vtipom, ktorý poznáte iba vy, kamoši. Tak čo, pustíte sa do toho?

Pijem pivo len trikrát týždenne - včera, dnes a zajtra - pánske a dámske tričko s potlačou

Ponožky

Už zase kus oblečenia? Jasné, pretože práve ponožky sa stali hitom poslednej doby. Nejedná sa samozrejme o ponožky ako od našej babičky, ale o vtipné a krásne štýlové kúsky, ktoré musí mať nutne každý, kto ide s dobou. Členkové ponožky sa hodia pre šport i voľný čas a ich majiteľ stopercentne zažiari.

Gravírované darčeky

Toto je fakt super nápad potrebné pre pivára. Kto miluje pivo, vie, že ťahanie plastových debien z obchodu je tak trochu „nechcená“ záležitosť. Tak to kamošovi uľahčite! Darujte mu napríklad štýlovú debničku na pivo, ktorú mu doladíte gravírovaným nápisom alebo vzorom presne na mieru! Darček, ktorý poteší každého chlapa!

Niečo na sny

Má váš kamarát alebo kamarátka životný sen, ktorý chce uskutočniť, keď bude mať dosť peňazí? Tak im pre tento účel darujte štýlovú pokladničku, prasiatko, do ktorého si bude môcť vytúženú čiastku nasporiť! Či už na veľké i malé sny, na motorku alebo prvý milión, fantázii sa medze nekladú!

Ja nechrápem. Ja snívam, že som motorka - vankúš pre potisk

Súvisiace produkty

Zdieľajte tento obsah

Pridať komentár

 (http://)

PayPal