Kategórie

Darčeky pre filmových fanúšikov - tričká, hrnčeky a ešte oveľa viac!

Zverejnené: 2021-03-30 09:35:01
Kategórie:

Filmový biznis

Filmové prostredie je nepochybne skvelý biznis. A obzvlášť teraz, v časoch covidových. Väčšina z nás sedí večer doma, a čo iného potom robiť, než jesť, popíjať a sledovať najnovšie filmy ... Faktom je, že filmoví tvorcovia prichádzajú o peniaze z návštevnosti kín (a je to vskutku citeľný prepad), avšak nové filmy stále ďalej vznikajú a točí sa okolo nich stále dosť peňazí. Nejde totiž len o film samotný, ale aj o šou naokolo. A presne toto všetci fanúšikovia filmov milujú. Ak si nejaký film obľúbime, nutne potom potrebujeme všetko, čo daný snímok pripomína a nedokážeme bez toho už ďalej žiť! A my vám prinášame 3 tipy, aké darčeky zaobstarať práve pre týchto filmových fanatikov :)

Hmm - Geralt - pánske a dámske tričko s potlačou

Limitovaná edícia

Tou nikdy nesklamete. Aj keď už váš oslávenec dozaista film videl nesčíselnekrát, rád ho uvidí ešte raz. A ak mu ho venujete v limitovanej edícii, ktorá je niečím výnimočná, bude sa jednať o darček nado všetky.


Podpis

Toto je, pravda, tak trochu zložitejšie, ale ak viete trochu anglicky a dokážete si na internete vyhľadať fanklub slávnej osobnosti, potom to nebude až taký problém. A niektorí filmoví a seriáloví fanúšikovia by za podpis svojho idolu doslova vraždili!


Filmové predmety

Tak toto je skoro najviac. Akonáhle váš oslávenec zbadá super pohodlné tričko s potlačou svojho milovaného filmu, možno rovno omdlie. A ak nie, dozaista vás zahrnie prívalom pochvaly a vďaky! Vďaka dizajnovému hrnčeku alebo tričku totiž môže celému svetu dať najavo, aký je jeho vkus a ten najobľúbenejší film. A ranná kávička tak dostane úplne iný rozmer, doslova filmový! Zohnať také štýlové darčeky rozhodne nie je problém, môžete sa napríklad porozhliadnuť v našom e-shope a nájsť ten pravý presne pre vás! Tričká alebo hrnčeky s potlačou obľúbenej ságy alebo seriálu frčia, tak smelo vyberajte kľudne aj hneď!

Zdieľajte tento obsah

Pridať komentár

 (http://)

PayPal