Kategórie

Darčeky pre milovníkov mačiek

Zverejnené: 2020-08-31 12:40:39
Kategórie:

Malé mačiatka aj veľké mačky

Existuje snáď na svete niečo roztomilejšieho, než je malé mačiatko so svojimi nádhernými kukadlami? Odolať dokáže len málokto, dôležitým faktom ale je, že aj také roztomilé mačiatka raz dorastú do dospelosti a sú živými tvormi, ktorí potrebujú našu starostlivosť a lásku. Bohužiaľ veľa ľudí si kupuje zvieracích miláčikov bez rozmyslu a útulky potom praskajú vo švíkoch. Predovšetkým aj preto, že nedokážu svoje mačky ustrážiť a potom sa "radujú" z ďalšej a ďalšej novej várky mačiatok, ktorá už príliš chcená nie sú. Mačky sú ale úplne úžasnými spoločníkmi a stojí za to ich poriadne spoznať!

Oproti psom sú mačky veľké individuality. Sú síce väčšinou spoločenské a svojho majiteľa bezmedzne milujú, k ostatným ľuďom ale bývajú často pekne prieberčivé a správajú sa ako pravé kráľovné. Ak niečo nechcú, tak ich jednoducho nepresvedčíte. Psa pomerne ľahko vycvičíme na povel, u mačky sa vám to niekedy nepodarí celý život. Nie sú totiž zvyknuté žiť vo svorkách, a tak na ne prejavy našej dominancie neplatia. Radšej teda veciam predchádzajte, než aby ste potom boli na mačku naštvaní. Môžete na ňu tiež zasyčať, alebo zatlieskať či dupnúť, ak ju chcete niečo odnaučiť, ale vo veľkom úspechy nedúfajte.

Britská mačka - taška s potlačou

Majitelia mačiek

Majitelia mačiek sú úplne odlišní od majiteľov psov. Sú to väčšinou individualisti, milujú občasné chvíľky osamote a originalitu. A také by mali byť aj vaše darčeky. Čo teda milovníkov mačiek zaručene poteší?

Mňamka pre mačky. Určite to budú nejaké vybrané lahôdky pre ich mačacieho miláčika. Chcú pre neho totiž vždy len to najlepšie.

Publikácia o mačkách. Či už sa jedná o encyklopédiu alebo nejakú inú knihu, ktorá pojednáva o mačkách, nikdy nešliapnete vedľa. Pretože informácií o mačkách a zvláštností ich života nie je nikdy dosť.

Čokoľvek s mačacou tematikou. Či už sa jedná o hrnček, oblečenie alebo napríklad nejakú brošňu, mačacia tematika je veľmi žiadaná. Vyjadruje tak ich bezhraničnú lásku k týmto zvieratám.

Keď už sme pri darčekoch s mačacou tematikou, nie je od veci si prejsť ponuku nášho e-shopu. Či už sa rozhodnete pre pohodlný vankúšik (pre majiteľov či mačku), hrnček na ranný dúšok kávy alebo štýlové tričko s potlačou pre milovníkov mačiek, u nás nájdete všetko, na čo si spomeniete. A ak by ste náhodou ten pravý darček pre milovníkov mačiek predsa len neobjavili, skúste nás kontaktovať, radi vám vytvoríme darček presne podľa vášho gusta aj návrhu.

Ťažko pracujem - mačka - pánske a dámske tričko s potlačou

Zdieľajte tento obsah

Pridať komentár

 (http://)

PayPal