Kategórie

Darčeky pre milovníkov psov

Zverejnené: 2020-08-11 13:37:15
Kategórie:

Podľa najnovších prieskumov patríme medzi chovateľov psov v Európe k špičke. Približne 40% domácností vlastní psa, na Slovensku sa vraj pohybuje cca 1 milión psov, a to podľa odhadov veterinárov. Niekto chová svojho psa ako maznáčika a spoločníka k deťom, niektorí chovajú lovecké plemená ako pomocníkov pre lov zveri, iní zase majú psy ako pracovné sily a v neposlednom rade nemôžeme zabudnúť ani na asistenčné psy, ktorí pomáhajú telesne znevýhodneným ľuďom. A je prekvapujúce, čo všetko takí psi dokážu po výcviku zvládať.

Golden Retriever - taška s potlačou

Psičkári a darčeky

Hovorí sa, že majitelia psov bývajú otvorenejší a priateľskejší než napríklad chovatelia mačiek. Iste to neplatí pre všetkých, ale je pravdou, že psia povaha je úplne odlišná od tej mačacej. Psy potrebujú spoločnosť, pravidelnú starostlivosť, výcvik a maznanie, kdežto mačky naopak uprednostňujú individualitu, maznajú sa, kedy chcú ony a s nejakým výcvikom u nich naozaj nepochodíte.

My sa ale dnes zaoberáme psíčkarmi, ak si predstavíme nejakého priemerne zapáleného a nie príliš šialeného psíčkara, aký darček by sme mu vlastne mohli zaobstarať?

Kniha. Iste, ako inak, tematická. Zamerajte sa na výchovu a výcvik psa, psie príbehy, stravovanie psov alebo napríklad nejakú encyklopédiu. Uvidíte, že s takým výberom vždy potešíte, stačí len zabehnúť do najbližšieho kníhkupectva a nechať si poradiť.

Kurz pre pánov so psami. Pokiaľ sa jedná o niekoho, koho chcete naozaj potešiť a radi sa capnete po vrecku, skúste vybrať nejaký fajn kurz, ktorý sa bude hodiť práve vášmu psíčkarovi. Vyberať môžete z kurzu agility, behania so psom, loveckého výcviku a kopu ďalších možností, prehľadajte internet a určite niečo vhodné vo vašom okolí nájdete.

York

Poukaz do zvieracieho obchodu. Ak viete, že daný psíčkar má obľúbený chovateľský e-shop alebo dokonca nejakú kamennú pobočku, venujte mu darčekový poukaz, nech si môže vybrať podľa svojho (a psieho) gusta.

Tematický darček. Čo napríklad zarámovaná veľká fotografia jeho psieho miláčika? Alebo originálne tričko s potlačou jeho psieho kamaráta? Také tričko zoženiete aj u nás v e-shope, stačí si vybrať z vybraných vzorov, alebo nám jednoducho napísať a my vám radi vytvoríme potlač presne na mieru, i podľa vášho návrhu! Nie je teda problém natlačiť na tričko napríklad práve fotografiu milovaného psieho kamaráta.

 

Zdieľajte tento obsah

Pridať komentár

 (http://)

PayPal