Kategórie

Darčeky pre skladníkov

Zverejnené: 2019-09-10 16:16:42
Kategórie:

Vďaka tomu, že žijeme v konzumnej spoločnosti a neustále vyrábame a kupujeme nové veci, je potrebné ich niekde skladovať a následne vyvážať do obchodov za zákazníkmi. Či už ide o potraviny, elektroniku alebo iný tovar, vďaka veľkej ponuke trhu stoja všade na okrajoch veľkých miest obrovské haly, kde je zamestnaných množstvo skladníkov. V čom vlastne spočíva ich práca?

Skladník s dobrou fyzickou kondíciou

Nie je výnimkou, že v skladoch pracujú aj ženy, pretože sa využíva veľa techniky, ktorá nám uľahčuje prácu - napríklad vysokozdvižné vozíky, alebo počítačové systémy. Vedeli ste, že skladník musí mať ale aj predpoklady organizáciu poriadku a systémové myslenie? Musí kontrolovať dokumenty, ktoré sprevádzajú výdaj a príjem tovaru a vo všetkom mať úplný poriadok. Musí tiež viesť príslušnú evidenciu a tak je táto práca náročná nielen fyzicky, ale často i psychicky. Skladník musí byť rýchly a presný, a vedieť, kde čo nájde. Má veľkú zodpovednosť a to je treba náležite oceniť.

Tipy na darčeky pre skladníkov

Ak máte medzi svojimi priateľmi alebo príbuznými niekoho, kto pracuje ako skladník, iste sa naskytne príležitosť, kedy im budete chcieť podarovať nejaký darček - či už to bude nejaký sviatok, narodeniny, alebo napr. výročie.

Skladníci majú, rovnako ako všetci, v práci aj prestávku. Možno by sa im teda hodilo niečo praktického, čo vo svojej práci využijú a čo mu budú kolegovia závidieť. Skúste im ako darček vybrať nejaký skvelý hrnček na kávu s tematickou potlačou! Ich pauza na kávu bude tak oveľa príjemnejšia a nejeden spolupracovník im bude hrnček s vtipným nápisom závidieť.

Štýlové tričká ako darček? Prečo nie!

Skladníci väčšinou dostávajú pracovné oblečenie, ale aj mimo práce často uprednostňujú pohodlie a kvalitu. Skúste teda vybrať ako darček vtipné tričko s potlačou! Skladom máme rozmanitú škálu všetkých farieb a druhov tričiek so štýlovým dizajnom. Tričká sú vyrábané z kvalitnej bavlny s najnovšou technológiou potlače, a preto sa jedná o naozaj vydarený darček. Vtipné texty pobavia nielen obdarovaného, ​​ale aj jeho kolegov a ľudí z ich okolia.

Ak váš kamarát nepracuje ako skladník, ale páči sa vám myšlienka štýlových tričiek s potlačou, pozrite si náš online shop! Skladom máme veľa najrôznejších variantov tričiek pre mužov aj ženy, a to pre rôzne profesie! Pracuje niekto z vašich známych ako vodič autobusu, lekár alebo napríklad ako opatrovateľka detí? Nie je ni jednoduchšieho! Prejdite si celú našu ponuku tričiek pre najrôznejšie povolania! Určite nájdete tričko so skvelým dizajnom, ktoré ste už dlho hľadali! :)

Zdieľajte tento obsah

Pridať komentár

 (http://)

PayPal