Kategórie

Nikdy nekupujte tieto darčeky fotografovi!

Zverejnené: 2022-08-12 12:11:45
Kategórie:

entokrát sme si vzali na paškál fotografov. Možno si totiž hovoríte, že kúpiť darček pre fotografa bude úplná brnkačka. Zvládnete to v akomkoľvek e-shope za pár minút. Lenže opak je pravdou! Určite totiž dokážeme presne vytipovať, ktoré darčeky sa pre neho rozhodne nehodia! Pripravili sme preto tento článok, a to pre prípad, že nechcete zažiť nejaký ten trapas pri blížiacej sa oslave.

Ktoré darčeky sú pre fotografov úplne nevhodné?

Nikdy nekupujte ŽIADNY fotoaparát. Verte nám. Nie je nič horšieho, než fotografovi kúpiť foťák, ktorý vôbec nechce. Žiadny vychytaný na fotografovanie pod vodou, žiadny polaroid, jednoducho sa na fotoaparáty vykašlite a vôbec sa nad tým radšej ani nezamýšľajte. Jedinou výnimkou je potom situácia, kedy si presne a cielene bude priať konkrétny typ.

Fotopapier, rámčeky a podobné doplnky. Fotopapier mu bude k ničomu, pokiaľ nevlastní tak dobrú tlačiareň, aby ho využil. Pokiaľ si bude chcieť nechať vytvoriť zo svojej fotografie fotoobraz, potom s veľkou pravdepodobnosťou pôjde do špecializovanej predajne. Ušetrite si preto peniaze na efektívnejší darček.

Byť fotografom je spôsob života - pánske tričko s potlačou

Ešte nejaký darček, ktorému sa máme vyhnúť?

Kurz na fotografovanie zo zľavového portálu tiež nebude to pravé orechové. Váš známy alebo príbuzný fotograf je možno síce stále amatér a nevenuje sa fotografii profesionálne, ale rozhodne vie o fotografii a ponúkaných kurzoch rozhodne viac, než vy. Preto je vždy lepšie, keď si vyberie podľa svojho vkusu.

Ale čo teda fotografom zaobstarať, aby sme im urobili radosť?

Vyššie sme upresnili, ktoré darčeky rozhodne fotografom nekupovať. Ale čo im teda kúpiť, aby sme im urobili radosť? Čo napríklad vstupenku na nejakú úžasnú výstavu známeho fotografa? Zážitky sú vždy super darčeky, ktoré urobia radosť, takže rozhodne odporúčame sa nad touto možnosťou zamyslieť!

Pokiaľ chcete zostať skôr pri zemi a máte určený rozpočet, potom odporúčame štýlové darčeky z nášho e-shopu. Čo napríklad dizajnový hrnček s potlačou, ktorý poteší každého, či už je milovníkom kávy alebo čaju? Ranné chvíle s kávou budú o to kúzelnejšie! A pokiaľ chcete trendy darček, ktorý ocenia muži aj ženy, vyberte nejaké pekné a štýlové tričko určené pre fotografov! Potlač je nanášaná pomocou modernej technológie, a tričká sú neskutočne pohodlné! To fotografi isto ocenia aj vo svojom voľnom čase! Objednávajte už teraz v našom e-shope, rýchlo a jednoducho!

Ver mi - som fotograf - dámske tričko s potlačou

Zdieľajte tento obsah

Pridať komentár

 (http://)

PayPal