Kategórie

Novinky na Trickovy.sk

Zverejnené: 2020-09-10 13:49:56
Kategórie:

U nás vyberiete originálne tričká ako darčeky pre celú rodinu aj všetky svoje známe. Ale už dávno u nás nájdete oveľa viac než len tričká! Mikiny, eko látkové tašky, vankúšiky, hrnčeky alebo napríklad bodíčka pre bábätká, to všetko ponúkam v našom e-shope!



Sme veľmi radi, že ste s nami a že nám venujete svoju priazeň. A pretože nechceme byť pozadu a chceme vám ponúkať len to najlepšie, pripravujeme pre vás stále nejaké novinky. Ktoré vám predstavíme tentoraz?

Rúška

Čo si budeme nahovárať, v súčasnosti je to kúsok nášho šatníka, ktorý je niektorými prijímaný, niektorými nenávidený, ale potrebujeme ho všetci. Rúška si síce môžeme zakúpiť v lekárňach jednorazové, mnohí ale dávajú prednosť látkovej variante. A to by to nebol nový kúsok do šatníka, keby neprešiel módnym vývojom. A tak aj u nás môžete nájsť štýlové rúška, ktoré vám bude okolí ticho závidieť!



Deň bez motorky ma pravdepodobne nezabije - dámske a pánske tričko s potlačou

Body pre našich najmenších špunty

Pokiaľ ide o kvalitu, je pre nás na prvom mieste. A rovnako tak to majú aj mamičky všetkých malých krpcov, pre ktoré chcú len to najkvalitnejšie oblečenie. A prečo rovno nezvoliť nejaké bodíčko, ktoré je nielen pohodlné na nosenie, ale aj s novými vtipnými potlačami? Úžasný typ na darček pre rodičov malých detí!

Zbaľ mi plienky, tati - idem s mamou na bicykel

Gravírovanie. Gravírované darčeky zažívajú veľký boom, a to z dobrého dôvodu. Gravírovanie možno vykonávať na veľa materiálov, navyše možno veľmi dobre vychytať aj jemné línie a gravírovať môžeme napríklad i vaše fotografie do najmenších detailov. Veľmi dobrý tip na darček potrebné pre tohtoročné Vianoce!

Tričká pre najmenších z nás

Okrem detských body, ktoré sme už spomínali, by sme vám tiež radi predstavili tričká s potlačou pre tie najmenšie deti. Stále vyžadujeme kvalitný materiál, a naviac pridávame vtipný potlač, ktorý poteší rodičia a okolie veľmi pobaví. Čo takto vybaviť vaše netere a synovca štýlovými tričkami na nový školský rok? Neexistuje lepší darček, ako ten z nášho e-shopu!

Sister power

Zdieľajte tento obsah

Pridať komentár

 (http://)

PayPal