Kategórie

Predvianočný sprievodca nakupovaním

Zverejnené: 2020-12-14 10:12:27
Kategórie:

Už to tiež cítite vo vzduchu? Vianočný čas je neomylne tu, a aj keď napríklad ešte u vás nie je sneh, advent je v plnom prúde a Vianoce sa nám krôčik po krôčiku blíži. Možno, že už máte všetko hotové a len spolu s deťmi vyrábate drobnosti, nikam neponáhľate a vychutnávate si tú atmosféru. Veď predsa o tom Vianoce sú. A ak ešte zháňate vianočné darčeky a zúfate si, že to nakoniec snáď ani nestihnete, tak sa v pokoji posaďte, uvarte si napríklad varené víno a prejdite si nášho vianočného sprievodcu nakupovaním. Snáď vám pomôže :)

Vianoce prichádzajú

Máme pre vás pár tipov pre nakupovanie predovšetkým (ale nielen) darčekov, ktoré vám pomôžu všetko včas a hravo zvládnuť!

Vytvorte si zoznam

Bez neho budete ako bez ruky. Spíšte si mená tých, ktoré chcete obdarovať, a zároveň si k nim pripíšte, aký darček im chcete venovať. Budete tak mať čierne na bielom, čo všetko zháňate, čo vás čaká, a lepšie si nákupy naplánujete. Zistíte napríklad, že niektoré darčeky môžete zaobstarať na rovnakom mieste a nebudete tak behať "od čerta k diablovi".

Ja nechrápem. Ja snívam, že som motorka

Vytvorte si zoznam základných surovín

A to tých, o ktorých si myslíte, že sú pre sviatky nevyhnutné. Je to múka, cestoviny, víno na štedrovečerný stôl alebo napríklad kapor? Opäť platí, že kto je pripravený, nie je zaskočený. Trvanlivé potraviny vám doma určite vydržia a vy sa tak nebudete musieť pár dní pred sviatkami preplietať preplneným nákupným centrom, pretože základné veci budete mať doma.

Pustite páru

Dajte si varené víno, pustite si koledy, upečte s deťmi pre radosť nejaké dobré cukrovinky, dajte si zraz so známymi alebo si len zalezte pod deku ku knižke. Predvianočný čas je čas upokojenia a úvahami, tak sa tiež venujte chvíľu sebe a svojou dušu. Skrátka, urobte si radosť a nepristupujte na hru vystresovanej konzumnej spoločnosti :)

Presuňte predvianočné nákupy na e-shopy

Je to to najjednoduchšie a najpohodlnejšie, čo môžete urobiť. Vďaka vášmu zoznamu už viete, čo chcete nakupovať, takže si len vyberiete z požadovaného tovaru a dopravy, ktorú preferujete. E-shopy sú síce pred sviatkami veľmi vyťažené a dopravcovia tiež, na druhú stranu posilňujú svoje tímy, a tak sa nebojte, a darčeky objednajte. Môžu to byť napríklad aj originálne darčeky aj drobnosti z nášho e-shopu, ako sú tričká, mikiny, vankúšiky alebo najrôznejšie doplnky s potlačou. Vyberajte srdcom a hlavne, tohtoročné Vianoce si patrične užite. Sme tu pre vás, tak nakupujte s dôverou a bezpečne online!

Hory volajú - musím ísť

Zdieľajte tento obsah

Pridať komentár

 (http://)

PayPal