Kategórie

Top 5 darčekov ku Dňu otcov, nepremeškajte ich!

Zverejnené: 2022-06-03 10:37:04
Kategórie:

Deň otcov sa nezadržateľne blíži, o chvíľu nám zaklope na dvere. Ale pokoj, ešte máte dosť času si rozmyslieť, čo vlastne vášmu otcovi darujete. Zdá sa vám to príliš ťažké a neviete si rady? Práve preto sme pripravili nasledujúci článok, v ktorom vám odporučíme tých 5 najlepších darčekov, s ktorými tento rok rozhodne zabodujete! Buďte originálni a darujte vášmu otcovi tentoraz niečo štýlové!

Potlače sú hitom aj tento rok

Tričko s potlačou. Tak trochu sa už stáva klasikou medzi originálnymi darčekmi, no s nami nekúpite nič nudné! Tričko s potlačou môžete na mieru prispôsobiť vášmu otcovi, či už to bude tričko s potlačou jeho obľúbeného hobby, práce, alebo napríklad konkrétne tričko určené ku Dňu otcov– pre najmilovanejšieho otecka, majstra zábavy ale aj mnoho iných. Stačí si vybrať motív a veľkosť a pohodlne všetko nakúpiť online!

Hrnček s potlačou. Možno sa vám to zdá ako veľká nuda, ale je to presne naopak. Darček ku Dňu otcov nemusí byť z tých najdrahších, stačí drobnosť, ktorá poteší. Práve hrnček je tak všednou vecou, ​​ktorú často používame bez toho, aby sme si uvedomili, že ju vlastne každodenne potrebujeme. Z jedinečného hrnčeka s potlačou pre vášho otca mu bude jeho ranný dúšok kávy chutiť oveľa lepšie, to nám verte!

Vankúšik. Nielen pre ženy, ale aj pre pánov! Aj tí totiž dokážu oceniť nekonečné pohodlie a mäkučký materiál, ktorý vankúšik od nás poskytuje! Navyše doplnený dizajnovou potlačou pre vášho otca, ktorý je najlepším na svete! Ideálne pre oteckov, ktorí milujú svoju siestu a chcú si užívať nekonečné pohodlie! Vankúšik má navyše snímateľný povlak, teda sa veľmi ľahko udržuje.


Otec môže nahradiť kohokoľvek, ale otca nenahradí nikto - keramický hrnček s potlačou

Gravírované darčeky zažívajú boom!

Prepravka na pivá. Tak na toto počúva každý otec. Prepravka na pivá sa hodí úplne každému otcovi, veď ktorý z nich si nedá z času na čas jedno orosené za odmenu? Táto prepravka je nielen kvalitne remeselne spracovaná, ale dokáže uniesť šesť kusov fliaš. A čo viac, je ako šitá na mieru vášmu otcovi – štýlové gravírovanie ho jednoducho dostane! Gravírované darčeky sú veľmi obľúbené, tak kúpte aj vy štýlový a praktický darček pre vášho otca!

Podtácok pod hrnček alebo pohár.A keď už sme pri tom pive a káve, dozaista by ste nemali minúť aj takú drobnosť, akú jepodtácok s gravírovaním. Možno, že si hovoríte, že sa jedná o zbytočnosť, ale vôbec nie. Spomeňte si na všetky tie kolieska na stole a nábytku, darmo hovoriť… gravírovanie je navyše určené pre všetkých oteckov, takže ide o darček, ktorý rozhodne poteší, a vy u svojho otca tento rok stopercentne zabodujete!


Tento otec má najlepšie deti na svete - vankúš s potlačou


Zdieľajte tento obsah

Pridať komentár

 (http://)

PayPal