Kategórie

Top 5 vianočných darčekov pre mužov

Zverejnené: 2022-12-12 06:57:04
Kategórie:

Poďme spolu do Betléma... Alebo asi radšej nakupovať vianočné darčeky, pokiaľ žiadne nemáte! V obchodných centrách počuť koledy, reklamy v rádiu aj televízii nás upozorňujú, že máme nakúpiť darčeky včas a že Vianoce sa blížia... ako by sme to sami nevedeli, vďaka kalendáru, výzdobe a neustálej mediálnej masáži. Obdobie adventu a Vianoce by ale nemali byť časom zhonu, skôr časom, keď sa obrátime sami k sebe a doprajeme si chvíľu, kedy sme len sami so sebou. Nenechajte sa pohltiť zhonom, na vianočné darčeky je stále ešte čas! A dokonca ich môžete nakúpiť oveľa pohodlnejšie, než v tlačenici v supermarkete. V tomto článku vám pomôžeme s výberom tých najlepších darčekov pre mužov, tak poďme na to!

Pre partnerov, deduškov i našich kamarátov

Možno, že neexistuje univerzálny darček, existujú ale darčeky, ktoré potešia veľké množstvo pánov. Ktoré sú to?

  1. Darčeky pre milovníkov piva. Priznajme si, že pivárov je medzi nami veľa, a aj preto sa pre nich skvele vyberajú darčeky. A nemusíte zostávať tentoraz len pri darčekových baleniach pivných špeciálov. Čo napríklad nádherné gravírované podtácky pod pivo pre vášho otca? Alebo štýlová basička na pivá s gravírovaním na mieru pre vášho partnera? Pre pivo do obchodu bude chodiť už vždy iba štýlovo!

  2. Pre vinárov a gurmánov. Možno, že práve váš muž pivo nepije a uprednostňuje víno. A možno tiež rád varí, miluje nové recepty alebo letné grilovanie s priateľmi. Potom by sa mu mohol hodiť doplnok do kuchyne! Originálna kuchynská doštička s gravírovaním pre kohokoľvek z priateľov či rodiny, jedinečná kuchárska zástera s vtipnou potlačou alebo napríklad darčeková krabička na archívne víno s venovaním? Pod stromčekom dozaista zabodujete!

Pivo volá, musím ísť - pánske tričko s potlačou

Preč od jedla, ide sa na darčeky s potlačou!

  1. Pre športovcov. Nie je nič jednoduchšie, než vybrať darček pre športovcov. Keď si nie ste úplne istí tým, čo by presne potreboval, s tričkom s potlačou sa nemôžete jednoducho pomýliť. Tričká vieme vyrobiť priamo na mieru vašim potrebám, prípadne môžete vyberať z našej ponuky športov - je ich neúrekom!

  2. Koníčky a voľný čas. Zamerajte sa na jeho hobby! Miluje rybárčenie alebo poľovníctvo? Rád sa túla po horách? Potom sa mu bude hodiť krásna mäkučká a pohodlná mikina, ktorú premení na úplne luxusný darček originálna tematická potlač!

  3. Malé drobnosti. Nemusí vždy ísť o obrovské dary. Niekedy poteší aj malá drobnosť, ktorá je ale venovaná s láskou. Dizajnový hrnček, pohodlný vankúšik s vyznaním lásky alebo napríklad vtipné ponožky? A prečo nie? Vianoce sú predsa sviatky, ktoré si radi užijeme v pokoji a pohode s našimi blízkymi, tak si ich vychutnajte so štýlovými darčekmi z nášho e-shopu!

Ryby volajú, musím ísť - Pánske tričko s potlačou

Zdieľajte tento obsah

Pridať komentár

 (http://)

PayPal