Pijem pivo len trikrát týždenne - včera, dnes a zajtra - dámske tričko s potlačou

Nový produkt

Dámske tričko s potlačou. Je ušité z bavlny príjemnej na nosenie, hodí sa ideálne na každodenné nosenie, ale aj ako darček pre dámu.

×

17,90€

Dostupný produkt Doba realizácie 1-2 pracovné dni

Must-have accessories
Pijem pivo len trikrát týždenne - včera, dnes a zajtra - pánske tričko s potlačou Pijem pivo len trikrát týždenne - včera, dnes a zajtra - pánske tričko s potlačou

Detaily

Milovníci piva na scénu!

Na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že pivo je jednoducho pivo a chutí vždy rovnako. Nemohli by ste sa mýliť viac. Pív a rôznych pivných špeciálov existujú stovky, možno tisíce. Pivovary, a to predovšetkým tie malé, rastú ako huby po daždi, a pivu sa dokonca stroja najrôznejšie slávnosti. Pivo patrí do národnej tradície a aj dnes sme zvyknutí zájsť si do krčmy „na jedno“. Ani to celé nie je tak o konzumácii piva, ako skôr o posedení s priateľmi a novinkách, ktoré si oznámite. Nie nadarmo sa skôr na dedine hovorilo, že ak niečo potrebuješ, zájdi do krčmy. Tam sa totiž vždy našiel niekto, kto si vedel rady alebo pomohol.

Varenie piva, hoci sa to možno nezdá, má svoje jasné pravidlá a líšia sa podľa použitých surovín aj postupov. Varenie piva je proces, ktorý sa nevypláca podceňovať a nemôže ho robiť len tak niekto. Tiež je pravda, že vďaka obľube piva sa dokonca pred nedávnou dobou začali predávať sety na výrobu domáceho piva, takže aj vy si doma môžete pripraviť v amatérskych podmienkach svoju várku piva. Samozrejme sa jedná o trochu iný postup než v pivovare, trpezlivosť a dobrú prácu ale musíte vykázať tiež. Určite nemusíte nechávať klíčiť obilie a vyrábať slad, ten už kúpite hotový, je ale potom treba pri správnych teplotách a za prísnych hygienických podmienok pridať nielen kvasinky, ale aj určitú formu cukru, strážiť teplotu pri kvasení a po stáčaní ešte nechať pivo dokvasiť. Vcelku zložité, že?

Darčeky pre pivárov

Či už ste žena alebo muž, ak milujete pivo, máme tu pre vás ideálny tip na doplnenie šatníka! Čo tak štýlové tričko s pivným heslom, ktorému sa zasmejete nielen vy, ale aj vaše okolie? A poznáte tiež niekoho, kto pivo nadovšetko zbožňuje? Tak tu máte tip na ideálny darček! Tričko z vysoko kvalitnej bavlny s pivnou potlačou, tomu žiadny poriadny milovník piva nemôže odolať! Skrátka: Pivo pijem trikrát týždenne - včera, dnes a zajtra :)

Príslušenstvo

Recenzie

Zhrnutie

4.9

(17 Recenzie)

Filtrovať

  • 5
    (15)
  • 4
    (2)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)

Napíš recenziu

Napíš recenziu

Pijem pivo len trikrát týždenne - včera, dnes a zajtra -  dámske tričko s potlačou

Pijem pivo len trikrát týždenne - včera, dnes a zajtra - dámske tričko s potlačou

Dámske tričko s potlačou. Je ušité z bavlny príjemnej na nosenie, hodí sa ideálne na každodenné nosenie, ale aj ako darček pre dámu.