Sada pre mamičku - Mama má dnes voľno / Mama teraz pije kávu - Tričko + keramický hrnček s potlačou

Vankúš s potlačou je skvelým nápadom na darček pre blízku osobu. Rozmery vankúša 38x38cm. Cena obsahuje komplet: povlak s potlačou a výplň. Potlač je vykonaná veľmi trvanlivou metódou, je odolná proti praniu a napriek tomu na dotyk nepostrehnuteľná.

Keramický hrnček s potlačou. Ideálne pre Vás a tiež ako darček pre blízku osobu. Rozmery hrnčeka: priemer 82 mm, výška 95 mm.




16,11€

-10%

17,90€


26,46€

-10%

29,40€

Obsah súpravy

Mama má dnes voľno - bež sa opýtať otca

Ak máte deti, poznáte tieto situácie ako svoje topánky. Mami, kde mám to tričko? Mami, kde zostal môj plyšák? Mami, čo bude na obed? Mami, pomôžeš mi s úlohou? Chudák mama, aby sa ubehala. Aj mamy si niekedy zaslúžia voľno od všetkých všetečných a láskyplných otázok. Čo to takto dať najavo svetu originálne pomocou dizajnového tričká z nášho e-shopu!


Únavné, ale len niekedy

Údel mamy dokáže byť niekedy pekne únavný. Nikdy nekončiace otázky, pretože mama vie predsa všetko. Prečo sa niekedy nejdú deti opýtať otca, napadlo vás to? Možno preto, že otec zďaleka nemáva prehľad o všetkých tričkách, topánkach, plyšákoch, bábikách a všetkom ostatnom, alebo jednoducho preto, že ich to ani nenapadne. Dajte svojej rodinke najavo, že tiež potrebujete chvíľu voľno, a to napríklad štýlovo s týmto tričkom! Síce nebýva obvyklé, že by mamy mali niekedy voľno, ale skúsiť sa má všetko! Objednajte si ešte dnes tričko s vtipným nápisom pre všetky mamy, ktoré túžia po chvíľke odpočinku!

Ak máme každodenné obľúbené chvíľky, potom sú to práve tie s kávou!

Chvíle, kedy si môžeme vydýchnuť, užiť si úžasnú vôňu lahodnej a dobre pripravenej kávy, tým sa nič nevyrovná. A rovnako tak to má väčšina našich mamičiek. Ráno si narýchlo uvarí jednu kávu pred odchodom do práce, v práci možno potom ďalšie, ale tá, ktorú si užijú, je tá popoludňajšia po návrate domov. Urobte tieto chvíle ešte krajšie s darčekom od nás!

Rozmery hrnčeka: priemer 82 mm, výška 95 mm.


Kľud a ticho

To je väčšinou to, po čom mamy po celom dni túžia. V práci behajú od jedného k druhému, potom rýchlo domov, nakúpiť, navariť, urobiť s deťmi úlohy ... a chvíle pokoja a ticha sa im podarí zažiť naozaj často len pri tej popoludňajšej kávy. Urobte svojej mame radosť a darujte jej napríklad ku Dňu matiek tento skvelý hrnček s potlačou! Uvidíme, že s takým darčekom nešliapnete vedľa! Hrnček na kávu so štýlovým dizajnom premení jej chvíľku odpočinku na priamo kráľovskú záležitosť. A úprimne, tiež dá každému na prvú dobrú najavo, že tu sa momentálne odpočíva...