Sada pro tátu - Darček ku Dňu otcov - mikina + vankúš + hrnček s potlačou

Mikina s potlačou. Príjemná na dotyk, teplá mikina s kapucňou ideálna pre Vás alebo ako darček na ľubovoľnú príležitosť.

Vankúš s potlačou je skvelým nápadom na darček pre blízku osobu. Rozmery vankúša 38x38cm. Cena obsahuje komplet: povlak s potlačou a výplň. Potlač je vykonaná veľmi trvanlivou metódou, je odolná proti praniu a napriek tomu na dotyk nepostrehnuteľná.

Keramický hrnček s potlačou. Ideálne pre Vás a tiež ako darček pre blízku osobu. Rozmery hrnčeka: priemer 82 mm, výška 95 mm.

52,65€

-10%

58,50€

Obsah súpravy

Vankúš s potlačou je skvelým nápadom na darček pre blízku osobu. Rozmery vankúša 38x38cm. Cena obsahuje komplet: povlak s potlačou a zvlášť výplň. Potlač je vykonaná veľmi trvanlivou metódou, je odolná proti praniu a napriek tomu na dotyk nepostrehnuteľná.

Čo napríklad nejaká štýlovka z nášho e-shopu? Nemusíte vyberať tričká ani mikiny, možno si vystačíte s drobným darčekom, ktorý otcovi môžete dať len tak, proste pre radosť. Každý predsa rád dostáva darčeky, tak neváhajte a prejdite si ponuku tých originálnych už teraz online!

Rozmery hrnčeka: priemer 82 mm, výška 95 mm.


Ak si s takým darčekom neviete rady, potom si v pokoji prejdite náš e-shop, zaručene narazíte na niečo, čo vás zaujme. Nielen tričká, mikiny a vankúšiky, ale napríklad tiež hrnčeky pre našich otcov, ktorí sú majstri. Uznajte, ak sa niečo rozbije, kto vás napadne ako prvý a komu voláte o radu? No jasné, predsa otcovi, ten si totiž vždy vie rady. A potom sa teda pre neho bezpochyby hodí tento nádherný hrnček s potlačou - pre otcov, ktorí dokážu v živote opraviť všetko. Jeho ranná káva tak dostane úplne inú chuť, to si píšte!

Radi by sme našim blízkym venovali vždy absolútne jedinečnú vec.

Lenže ako to zariadiť, aby sme sa neopakovali? Ako byť stále originálny a pritom pri výbere darčekov nestratiť šmrnc? Nebojte, v našom e-shope ste úplne správne, na originálne darčeky sme preborníci, napríklad aj na darčeky pre tých najlepších otcov na svete!


Darček pre otca

Ak ste sami už otcom, asi viete, čo všetko táto rola obnáša. Starosti i radosti, a nikdy neviete, či všetko zvládnete na jednotku. Ale to vlastne ani nikto nechce. Ak budete robiť všetko podľa svojho najlepšieho vedomia a ako najlepšie viete, verte tomu, že pre svoje dieťa budete tým najlepším otcom na svete! A pokiaľ medzi týchto najlepších otcov patrí aj ten váš otec, neváhajte a kúpte mu ako darček napríklad túto dizajnovú mikinu. Pohodlný strih s kapucňou, skvelý materiál a vtipná potlač pre všetkých otcov, ktorých si vážime! Nakupujte práve teraz v bezpečí domova online!