Sada pro tátu - Takto vyzerá najlepší otec na svete -tričko + vankúš s potlačou

Tričko s potlačou. Ideálne pre Vás a aj ako darček pre blízku osobu. Je vyrobené z hrubej, vysoko kvalitnej bavlny.

Vankúš s potlačou je skvelým nápadom na darček pre blízku osobu. Rozmery vankúša 38x38cm. Cena obsahuje komplet: povlak s potlačou a výplň. Potlač je vykonaná veľmi trvanlivou metódou, je odolná proti praniu a napriek tomu na dotyk nepostrehnuteľná.



29,16€

-10%

32,40€

Obsah súpravy

Otcovia sú pre náš život neuveriteľne dôležití. A tiež toho dosť pre nás robia, len si spomeňte na nespočetné množstvo situácií, kedy vás otec ťahal z problémov a kedy vám pomohol. Pre našich otcov hrdinov tu máme špeciálny darček, ktorý si bezpochyby zaslúžia!


Milujete svojho otca a ste mu vďační za všetko, čo pre vás kedy urobil? Ani sa nečudujem, otcovia majú ochranu svojich potomkov tak trochu ako svoju prácu. Tak mu svoju vďačnosť dajte najavo, trebárs pomocou štýlového tričká s potlačou! Potlač pre najlepšieho otca na svete stopercentne dojme aj toho najväčšieho drsňáka. Stavíte sa? Nemusíte, garantujeme vám, že s týmto darčekom vedľa rozhodne nešliapnete, naopak, otcovi vykúzlite úsmev na tvári. Nakupujte pohodlne online v našom e-shope, a to napríklad práve darček pre vášho otca. Originálnejší darček jednoducho nenájdete :)

Hľadáte ideálny darček pre svojho otca?

Už hľadať nemusíte. Naše milované blízke osoby si totiž zaslúžia len to najlepšie. A presne preto sme tu. Vytvárame originálne darčeky pre všetkých vašich blízkych. V našom e-shope vyberiete darček napríklad aj pre toho najlepšieho otca na svete!


Vankúšik pre najlepšieho ocka

Čo trebárs krásny mäkučký vankúšik s potlačou? Nebojte, nestrieľame si z vás, vankúšik je naozaj fajn tip na darček! Každý si rád dá šlofíka, odpočinie alebo relaxuje pri televízii či knižke. A inak to nie je určite aj u vášho otca. Doprajte mu chvíle odpočinku a dajte mu zároveň najavo, ako veľmi ho máte radi! Vankúšik s potlačou je k tomu úplne ideálne! Darček, ktorý nesklame, a hodí sa ideálne napríklad k nadchádzajúcemu Dňu otcov. Nepremeškajte svoju šancu a nakupujte včas a pohodlne v našom e-shope!