Sada pre mamu - Mama, deti sa ti ale podarili - tričko + vankúš s potlačou

Tričko s potlačou. Ideálne pre Vás a aj ako darček pre blízku osobu. Je vyrobené z hrubej, vysoko kvalitnej bavlny.

Vankúš s potlačou je skvelým nápadom na darček pre blízku osobu. Rozmery vankúša 38x38cm. Cena obsahuje komplet: povlak s potlačou a výplň. Potlač je vykonaná veľmi trvanlivou metódou, je odolná proti praniu a napriek tomu na dotyk nepostrehnuteľná.



29,16€

-10%

32,40€

Obsah súpravy

Pobavíte aj potešíte zároveň. Tričká s potlačou majú svoj štýl. A hodia sa úplne pre každého, napríklad práve pre mamy, ktoré milujeme a ktoré si zaslúžia to najlepšie. A s touto potlačou na tričku naozaj nešliapnete vedľa!


Štýlové darčeky pre naše milované mamy


Mama
oslavuje aj svoj sviatok, ktorý pripadá na druhú nedeľu v máji. Nenechávajte tento rok darček na poslednú chvíľu a kúpte si ho v predstihu. Nech máte istotu, že vám zostane ten najlepší! Tričko s potlačou pre všetky milé mamy so štipkou humoru, to je darček, ktorý sa neodmieta. Nielen, že je designovo vychytané, ale tiež neuveriteľne pohodlné vďaka použitému materiálu a dobre padnúcemu strihu. Stačí si len zvoliť tú správnu veľkosť, pár kliknutí a darček už je na ceste k vám! Vyberajte si tentoraz darčeky pohodlne online v bezpečí domova a užívajte si nakupovanie bez radov v nákupných centrách!

Mama, deti sa ti ale podarili 

S vankúšikom jednoducho chybu nikdy neurobíte. Každý predsa miluje pohodlie, a kto si odpočinok zaslúži viac, než naša mama? Vankúšik je vytvorený v krásnom dizajne, ktorý poteší úplne každú mamičku, je to jednoducho ideálny darček!

 Rozmery vankúša 38x38cm. Cena obsahuje komplet: povlak s potlačou a výplň.


Štýlový a originálny darček ku Dňu matiek


Vankúšiky
sú medzi darčekmi s potlačou IN. Ideálny darček vlastne pre kohokoľvek. Milujeme pohodlie a vďaka vankúšikom si ho môžeme dopriať všetci. A pretože myslíme aj na vašich blízkych, vytvorili sme vankúšik pre vašu mamičku, a to nielen k sviatku matiek! Vankúšik je mäkučký a dokonale pohodlný a tiež sa veľmi dobre udržuje. Vankúšik s potlačou má totiž snímateľný povlak, ktorý ľahko vyperiete v automatickej práčke a ani sa nemusíte strachovať o potlač. Ideálny darček pre mamičku, Ktorá má rada humor a nepokazí žiadnu srandu! Nápis „Mama, deti sa ti ale podarili“, zaručene rozosmeje úplne každú. Nakupujte už teraz!