Sada pre mamu - Takto vyzerá tá najlepšia mama na svete - tričko + vankúš s potlačou

Tričko s potlačou. Ideálne pre Vás a aj ako darček pre blízku osobu. Je vyrobené z hrubej, vysoko kvalitnej bavlny.

Vankúš s potlačou je skvelým nápadom na darček pre blízku osobu. Rozmery vankúša 38x38cm. Cena obsahuje komplet: povlak s potlačou a výplň. Potlač je vykonaná veľmi trvanlivou metódou, je odolná proti praniu a napriek tomu na dotyk nepostrehnuteľná.



29,16€

-10%

32,40€

Obsah súpravy

Dámske tričko s potlačou. Je ušité z bavlny príjemnej na nosenie, hodí sa ideálne na každodenné nosenie, ale aj ako darček pre dámu.

Skvelý tip na darček ku Dňu matiek, ak si vôbec neviete rady! Pohodlie ocení každá mama a vďaka potlači sa naozaj blysnete! Senzačný darček pre tie najlepšie mamy na svete, ktorým tak môžete dať najavo všetku svoju lásku!

 Rozmery vankúša 38x38cm. Cena obsahuje komplet: povlak s potlačou a výplň.


Vankúšik ako darček pre všetky mamy na svete – tie najlepšie


Samozrejme, že pre tých najlepších! Naše mamy sú klenot, ktorý si musíme chrániť a mali by sme im to z času na čas tiež dať trochu najavo. Parádna príležitosť
je Deň matiek, ktorý sa tradične oslavuje druhú nedeľu v máji. Všetci to vieme a väčšina z nás pravidelne nakupuje darčeky pre mamu pár dní vopred. Dajte si tento rok s darčekom záležať a objednajte si ho už teraz! Vankúšik s potlačou je nielen efektné, ale tiež sa úplne jednoducho udržuje. Má totiž snímateľný povlak, ľahko ho teda vyperiete v automatickej práčke. Potešte svoju mamičku a povýšte jej chvíle odpočinku na kráľovskú záležitosť spolu s týmto vankúšikom!