Sada pre páry - Lepšia polovička Druhá polovička - tričko s potlačou

Tričko s potlačou. Ideálne pre Vás a aj ako darček pre blízku osobu. Je vyrobené z hrubej, vysoko kvalitnej bavlny.




16,11€

-10%

17,90€



16,11€

-10%

17,90€


32,22€

-10%

35,80€

Obsah súpravy

Dámy, čo tak štýlové tričko s kvapkou osobitého humoru? Perfektný dizajn pre všetky zadané dievčatá, ktoré vyznanie práve jedine v páre s pánskym tričkom! Stvorili sme totiž úžasné tričká pre páry, tak mrknite!


Tričko s potlačou pre neho aj pre ňu

Obaja majú v páre mať rovnaký priestor. Poďte si ale urobiť srandu a objednajte si pre seba aj svojho partnera práve tieto tričká! Dámske tričko s potlačou Lepšia polovička vyznie práve najlepšie s pánskou verziou Druhej polovičky! Dobre padnúci dámsky slim strih, pohodlný materiál a úžasná potlač vás zaručene dostanú! Kúpte tričká pre seba aj svojho partnera, alebo obdarujte iný pár vo vašom okolí, uvidíte, že s takýmto originálnym darčekom rozhodne ohromíte! Všetko dostupné už teraz v našom e-shope.

Človeku je samotnému často smutno. Aj keď si život single môžeme pochvaľovať a má svoje výhody, žiť s niekým v páre je oveľa lepšie. Pre vaše druhé polovičky sme pripravili super tričko, v ktorom zaujmú!


Darček s potlačou pre našich miláčikov

Dámy, chcete svojmu milovanému dať najavo, ako veľmi ho máte rady? A čo tak zároveň dať všetkým potenciálnym súperkám v okolí najavo, že tento chlapík už je niečia polovička? Ideálne s tričkom s potlačou z nášho e-shopu! Jednoduchý, ale pekný dizajn, kvalitný materiál a komfortný strih zaručujú s týmto super darčekom úspech! A čo viac, toto tričko ľahko skombinujete s do páru s dámskym, ktoré nájdete tu. Ideálny darček pre všetky páry, či už k výročiu alebo napríklad k svadbe! Nakupujte už teraz a urobte svojim blízkym radosť!