Kategórie

Tričká pre celú rodinu - vytvorte si unikátny set!

Zverejnené: 2022-09-21 09:46:55
Kategórie:

Rodina je základ štátu. Toto heslo si zo školy pamätá snáď úplne každý. Byť súčasťou rodiny je hrozne fajn - ale veľmi dobre chápeme, že vám niekedy ostatní dosť lezú na nervy. Aj tak ste ale určite veľmi radi, že ich máte, a že sa na nich môžete spoľahnúť. Tiež radi dáte najavo, že k sebe patríte (teda, keď vás práve deti neprivádzajú svojimi poznámkami na pokraj šialenstva :)) Ak sa napríklad chystáte na rodinnú dovolenku, možno by sa vám mohli hodiť super štýlové rodinné tričká, ktoré vyniknú práve vtedy, keď ste spolu!

V rodine je sila. Ak ste klasický typ rodiny, mama, otec a dve deti, stvorili sme pre vás práve túto zostavičku krásnych čiernych dizajnových tričiek. A pretože vieme, že deti sú experti na zašpinené oblečenie, potlač je vysoko kvalitná, práve kvôli tomu, aby vydržala časté pranie. Pozor, aj vo verzii pre trojčlennú rodinu!

Sada pre rodinu - V rodine je sila v2 - tričko s potlačou

Tiež si niekedy pripadáte ako vyžmýkaný citrón? Najradšej by ste si išli ľahnúť a vaše deti vyčíňajú ako čierna ruka? Potom je pre vás táto súprava tričiek ako stvorená. Nabité a vybité batérie snáď ani nepotrebujú ďalší komentár ….

A pozor, máme unikátny set tričiek pre tých, ktorí holdujú skratkám - alebo IT. Zrejme každý užívateľ už pozná skratku ctrl+c a ctrl+v. Napadlo vám niekedy, že to vlastne podobne funguje aj u rodičov a detí? Od rodičov skopírované a do detí vložené. Presne pre takú rodinku milovníkov klávesových skratiek tu máme set tričiek, ktorý si môžete prezrieť a objednať práve tu.

Pokiaľ práve ale nepotrebujete set tričiek pre celú vašu rodinu, vyberať môžete aj zo špeciálnych súprav pre našich najmilších, trebárs pre mamičky. Set super pohodlnej a štýlovej mikiny, vankúšika a hrnčeka dopraje vašej mamičke dokonalé chvíle odpočinku!

Sada pre mamu - Darčekku dňu matiek - mikina + vankúš + hrnček s potlačou

Prejdite si v kľude a pohodlí domova celú našu ponuku pre rodinu - nájdete tu nielen tričká pre mamu, otca a deti, ale tiež napríklad pre švagra, babičku, strýčka alebo vašich súrodencov. Rôzne štýly, rôzne potlače, ale jedno majú tričká z nášho e-shopu spoločné - sú kvalitné, originálne a ideálne ako darček!

Zdieľajte tento obsah

Pridať komentár

 (http://)

PayPal