Sada pre mamu - Mama - jednotka na špeciálne úlohy - tričko + hrnček s potlačou

Tričko s potlačou. Ideálne pre Vás a aj ako darček pre blízku osobu. Je vyrobené z hrubej, vysoko kvalitnej bavlny.

Keramický hrnček s potlačou. Ideálne pre Vás a tiež ako darček pre blízku osobu. Rozmery hrnčeka: priemer 82 mm, výška 95 mm.

26,46€

-10%

29,40€

Obsah súpravy

Dámske tričko s potlačou. Je ušité z bavlny príjemnej na nosenie, hodí sa ideálne na každodenné nosenie, ale aj ako darček pre dámu.

Mama - jednotka na špeciálne úlohy - hrnček

Poháre a hrnčeky, stále sú jednoducho ako darček tou najlepšou voľbou. Pokiaľ chcete venovať drobnosť, ktorá poteší a zároveň ju obdarovaný bude mať každý deň v ruke, potom je hrnček úplne super. Napríklad aj pre mamu ku Dňu matiek!

Rozmery hrnčeka: priemer 82 mm, výška 95 mm.


Originálny darček pre všetky milované mamy

Mamičkám sa snažíme vždy vyberať to najlepšie. Už iba pre to, čo pre nás všetko urobili. Aj preto sa patrí na mamičky nezabudnúť na Deň matiek. Kúpte pokojne aj drobnosť, ale darujte ju od srdca. Dobrým darčekom by mohol tento rok byť hrnček s potlačou. Máme ich naozaj veľa. Kúpte mamičke práve tento hrnček, nepochybujeme, že jej urobí radosť! Jej ranná káva alebo káva v práci tak bude chutiť ešte oveľa lepšie, než kedy predtým. Objednávať môžete jednoducho online v našom e-shope, stačí len pár kliknutí a darček je na ceste k vám!