Kategórie

Pripravte sa na jeseň - sú tu nové dizajny tričiek aj mikín!

Zverejnené: 2021-09-13 08:10:29
Kategórie:

Jeseň už klope na dvere, tá ospevovaná a niekedy aj nenávidená jeseň ... Prináša so sebou nový školský rok, prírodu plnú farieb a dni plné slnka, ale aj časté hmly, prízemné mrazíky a tak trochu návrat k režimu po dovolenkovom lete ... Ak vás prepadajú chmáry , že je leto nenávratne preč a blíži sa chumelica, nevešajte hlavu! Urobte si krásny jeseň a oživte svoj šatník s dizajnovým oblečením s potlačou!

Ak ste práve čerstvo (alebo trebárs aj dlho) zamilovaní, nesmiete minúť našu ponuku tričiek pre páry a zaľúbených. Nechajte svoju milú zažiariť v tričku V for ….. , určite váš humor ocenia! Dámy, dajte najavo svojim sokyniam, že tento muž už svoju pravú našiel, napríklad práve týmto super tričkom! Celú ponuku pre páry a zaľúbených nájdete tu.

Značne sme tiež rozšírili našu ponuku tričiek s potlačou, kde hrá prím zamestnanie. Nielen, že si môžete vybrať tričká pre mechanikov, roľníkov alebo dokonca laborantov, máme aj štýlové tričká pre domácich hrdinov, ktoré sa hodia ako vtipný darček pre vášho manžela! Celú ponuku si môžete pozrieť v časti pod názvom práca a pár vychytávok tiež tu.

Domáci hrdina - pánske tričko s potlačou

Hobby sú veľmi obľúbeným motívom, pretože tak ľahko kúpite darček, ktorý jednoducho sedí. Vyberiete tak u nás trebárs parádne tričká pre rybárov, ktoré si veľmi radi vezmú so sebou k rieke alebo pre športovcov, nech už sa venujú čomukoľvek - snowboardu, behu, nordic walkingu alebo napríklad otužovaniu.

Ak hľadáte niečo špeciálne a tričká sa vám zdajú veľmi fádne, vyberte jednoducho mikinu s potlačou. Na jeseň v chladnejších dňoch ju totiž využije úplne každý! Štýlový dizajn, a neuveriteľne pohodlný mäkučký materiál dáva tušiť, že túto mikinu len tak nevyzlečiem! Čo trebárs mikina pro doktora, milovníka piva alebo všetky kráľovné narodené v máji!


Princezné sa rodia v máji - dámska mikina s potlačou

A ak by ste predsa len nevybrali z celej našej širokej ponuky, radi vám vytvoríme potlač na mieru presne podľa vášho želania. Mrknite do sekcie Váš text a vyberte si variantu, ktorá sa vám najviac páči, alebo nás jednoducho kontaktujte, radi vám vyjdeme v ústrety. Užite si tohtoročnú jeseň s humorom!

Zdieľajte tento obsah

Pridať komentár

 (http://)

PayPal