Kategórie

5 darčekov, ktoré k Vianociam rozhodne nechcete

Zverejnené: 2020-11-16 11:08:45
Kategórie:

Či už si to pripustíte alebo nie, Vianoce sú skoro za dverami. November sa čoskoro prehupne do decembra, a potom už dni poletia rýchlosťou vetra. Všetkých zachváti nákupná horúčka, dámy začnú vo veľkom gruntovať, piecť koláčiky, pohlavkovať neposlušné deti, pripravovať Mikuláša a všeobecne organizovať všetko a všetkých, aby vytvorili najdokonalejšie sviatky roka. Je ale všetok ten zhon potrebný?

Uponáhľané Vianoce

Určite nie je. Aj pri Vianociach dozaista platí, že budú také, aké si ich urobíme. A ak vidíme krásu Vianoc v stole prehýbajúcom sa pod ťarchou dobrôt, v stromčeku, ktorý je zavalený toľkými darčekmi, že ich ani nespočítame a vo vygruntovanej domácnosti, tak prosím. Uvedomme si však, že touto honbou za dokonalosťou na seba doslova pletieme bič. Neuveriteľné množstvo povinností a záväzkov, ktoré na seba sami návalom, sa zákonite prejaví, a to predovšetkým únavou a tým, že si nakoniec sviatky ani neužijeme.

Aby sme vám situáciu ohľadom vyberania darčekov uľahčili, rozhodli sme sa pre vás pripraviť top 5 darčekov, ktoré rozhodne dostať nechcete. Trochu preháňania sa predsa pred Vianocami hodí, nie? :)

Vlnené ponožky

Pre milovníkov tepla alebo z recesie možno áno, ale inak po nich fakt netúžime. Babi, keď ti povieme, že chceme ponožky, myslíme tým tie štýlové, vtipné a farebné, a nie hrubé ponožky, ktoré kupuješ dedovi!

Pena na holenie

Ako vážne. Dievčatá, nedávajte pánom penu na holenie. Tú si kúpime sami. Skúste byť trochu originálnejšie a dať nám darček s nápadom! Veci pre hygienu to fakt nie sú.

Kuchynské spotrebiče

Páni, ak si fakt neviete rady, potom ale vedzte, že ak si o nejaký spotrebič vyložene nepovieme, nikdy nám ho nedávajte k Vianociam! Degradujete nás tým na domáce puťky. Z darčekov máme mať radosť, a nesmú zaváňať povinnosťami alebo domácimi prácami :)

Nie je dôležité kde, dôležité je, že s tebou - vankúš pre potisk

Rovnaký darček ako bývalej / bývalému

Toto je fakt za hranou. Nikdy to nerobte. Páni, akceptujte, že vaša súčasná partnerka má svoj vlastný obľúbený parfum a je potrebné začať kupovať JEJ obľúbenú značku, a nie značku vašej ex-partnerky. Vážne.

Nevkusné oblečenie

Možno, že by ste radi obohatili šatník vašich blízkych o nejaký ten módny kúsok, však do toho sa radšej nepúšťajte. Jedine v prípade, že budete chcieť vybrať napríklad originálne tričko s potlačou, ktoré bude štýlové a jedinečné. Napríklad ako tie z nášho e-shopu. Z obyčajného trička sa tak stane tričko s bonusom, s niečím navyše, a také originálne a pohodlné tričká každý rád nosí :)

Pivo sa nepije, ale konzumuje - pánske a dámske tričko s potlačou

Zdieľajte tento obsah

Pridať komentár

 (http://)

PayPal