Kategórie

Aký darček zaobstarať milovníkovi psov? Tri nevšedné tipy pre vás!

Zverejnené: 2022-08-26 12:25:32
Kategórie:

Slováci sú národom, ktorý by sme ľahko mohli označiť ako národ psíčkarov. Veľa ľudí psy chová, a to dokonca aj na lovecké alebo služobné účely. Najčastejšie sa ale stretneme so psíkmi, ktoré chováme ako domácich miláčikov a kamarátov do nepohody. Majitelia majú svoje špecifiká, ktoré môžeme využiť aj na príležitosti, ku ktorým dávame darčeky! Čo tak vychytané darčeky pre všetkých psíčkarov a milovníkov štvornohých maznáčikov? Poďte s nami zistiť, aké sú tie najlepšie!

Darčeky, ktorými rozhodne nesklamete

Pokiaľ je vaša kamarátka alebo napríklad priateľ fanúšikom psov, úprimne, vždy je fajn kúpiť nejakú psiu dobrotu doniesť ju na návštevu. Alebo napríklad psíkovi na Vianoce. Alebo kedykoľvek. Majiteľa tým rozhodne potešíte! Lenže, a to je ten problém, tento darček je vlastne pre psa a nie pre jeho majiteľa. Takže pre majiteľa si rozhodne vyberte niečo iné (ale na psie maškrty nezabudnite!).

Čo napríklad mäkučký a pohodlný vankúšik so psou tematikou? Vankúšik dokonale doplní chvíle odpočinku, či už v kresle pri televízii, alebo napríklad v posteli. Je neuveriteľne komfortný a pevne dúfame, že si ho užije predovšetkým psí majiteľ a nie štvornohý maznáčik – aj keď sa o to bude zrejme pokúšať. Či už sa vám podarí vankúšik nechať pre majiteľa, alebo sa ho ujme psík, vankúš sa v každom prípade veľmi dobre udržuje - má snímateľný povlak, ktorý jednoducho vyperiete v práčke. A môžete byť úplne bez obáv o potlač, je vysoko oderu odolný.

Psia mama - dámske tričko s potlačou

Top darček pre psíčkarov pre každú voľnú chvíľu

Ten správny darček pre voľné chvíle s vašim štvornohým priateľom sme pripravili v mnohých prevedeniach. Zrejme vás neprekvapí, že ide o tričko s potlačou, dôležité ale je, že si môžete vybrať z veľkého množstva variantov potlačí! Vtipné motívy, nápisy, vyjadrenie lásky štýlovým psím dizajnom love alebo napríklad tričko s potlačou vášho obľúbeného plemena? Áno, všetky tieto tričká máme skladom! Vybrať si môžete z pánskeho alebo dámskeho variantu, tričká sú bez rozdielu vyrobené z vysoko kvalitnej bavlny, takže nie je problém v nich stráviť celý deň, napríklad na poriadnej prechádzke s vašim maznáčikom.

Ten najlepší darček na koniec!

Nakoniec sme si pre vás nechali niečo, čo ocenia všetci fajnšmekri, a tiež tí milovníci psov, ktorí chodia na pravidelné venčiace prechádzky za každého počasia. Blíži sa jeseň, a preto by sme vám vrelo odporučili túto štýlovku - mikinu s kapucňou a potlačou s motívom psov. Má dokonale padnúci strih, je úžasne pohodlná a hlavne vás zahreje, keď to budete v chladnejších dňoch potrebovať.

Ak sa blíži nejaká príležitosť, u ktorej môžete obdarovať svojho kamaráta psíčkara, potom určite nezabudnite na naše tipy, garantujeme vám, že s nimi rozhodne nešliapnete vedľa!

Ťažko pracujem, aby mal môj pes slušný život - keramický hrnček s potlačou

Zdieľajte tento obsah

Pridať komentár

 (http://)

PayPal