Kategórie

Čo si obliecť na jeseň?

Zverejnené: 2019-10-31 11:31:54
Kategórie:

Márna sláva, leto už odovzdalo svoju vládu dávno jeseni, a tak pokorne upratujeme na dno skríň naše plavky, kraťasy, sukne a ďalšie letné oblečenie. A nastáva otázka, čo si vlastne obliecť. Ráno sa trasiete zimou, pretože teploty sa sotva vyšplhali pár stupňov nad nulu, popoludní zase všetko vyzliekate, pretože dosť často sa ešte v počas babieho leta objaví krásne a slnečné počasie. Nevyhnutným vybavením je pre nás na jeseň vreckovka, pretože pri takomto striedaní teplôt ani nie je divu, že sme dosť často nachladnutý. Nádcha a nachladenie ale nie sú vôbec príjemným spoločníkom, a preto prinášame zopár tipov, ako sa vlastne na jeseň obliekať a aké kúsky si do skrine zaobstarať, aby vás počasie nezaskočilo.

Dôležitosť vrstvenia

Dá sa povedať, že najhoršia vec, ktorú môžete urobiť, je tá, že si oblečiete napríklad tričko a teplú bundu. Veľmi pravdepodobne vám bude v chladnejšom počasí zima a potom zase vyložene teplo. Nebude tu žiadna stredná cesta, vy sa dokonale spotíte, budete sa chcieť vyzliecť, a odtiaľ už je len krôčik k prechladnutiu.

Je dokázané niekoľkými výskumami, že je lepšie na seba obliecť viac tenkých vrstiev, ako tých teplejších. Určite nemusíte premýšľať nad spodným tričkom alebo tielkom ako v zimnom období, avšak začali by sme určite tričkom. Tričko musí byť vyrobené z kvalitného materiálu, napríklad zo 100% bavlny, aby dobre odvádzalo pot a fungovalo na vašom tele tak, ako má. V našom online obchode nájdete nielen krásne kvalitné dizajnová tričká, ale predovšetkým štýlové tričká s vtipnými nápismi, ktoré ocení úplne každý. Ak premýšľate nad darčekom pre vašich blízkych alebo kamarátov, tieto tričká sú ten najlepší darček, ktorý môžete vybrať! Ponúkame veľa vzorov, farieb i strihov, varianty pre mužov aj ženy, potlač podľa zamestnania, záujmov a koníčkov, alebo napríklad roku narodenia. Vyberie si teda naozaj každý, a navyše, zabijete dve muchy jednou ranou - získate originálny darček a kvalitné tričko ako prvú vrstvu pre jesenné dni.

Druhú vrstvu nepodceňujte

Ako druhú vrstvu doporučujeme samozrejme opäť kvalitný materiál. Na jeseň často dve vrstvy stačia, my by sme vám odporučili napríklad bavlnené pohodlné a vysoko kvalitné mikiny s potlačou, ktoré nájdete aj v našom online obchode. Mikiny majú kapucňu a veľmi pekný moderný strih, navyše opäť ponúkame vtipnú štýlovú potlač v dizajne, aký si vyberiete. S nami vás jesenné počasie nezaskočí, tak neváhajte a bežte vyberať! :)

Zdieľajte tento obsah

Pridať komentár

 (http://)

PayPal