Kategórie

Nezabudnuteľné darčeky k svadbe

Zverejnené: 2021-08-30 10:09:58
Kategórie:

Svadba, to je slovo, ktoré v nás vyvoláva dojatie, pocit úplného šťastia nekonečnosti a možno tiež trochu melanchólie. Je to medzník v životoch mnohých z nás a každý ho berie trochu inak. Hlavne vtedy, ak sa svadba týka priamo nás samých :) Na svadobné párty ale všetci chodíme veľmi radi a tieto veselice nám idú jednoducho k duhu.

Pokiaľ ale obdržíme pozvánku na svadobnú hostinu alebo popoludňajšiu párty, určite sa sluší prísť s nejakým pekným svadobným darčekom. Záleží potom na tom, ako veľmi sú nám novomanželia blízki, podľa toho budeme vyberať aj to, aký veľký (hodnotný) darček kúpime. Aký by to ale darček vlastne mal byť, aby ste úplne nešliapli vedľa? Prinášame pár tipov a rád, ktoré vám vo výbere pomôžu!

Zabudnite na neužitočné dary

Preč sú už doby brúsených váz, súprav riadu alebo najrôznejších porcelánových doplnkov do domácnosti. Našťastie. Veľa novomanželov si dokonca utvára svoj vlastný zoznam darčekov, takže sa nestane, že by ste pri odovzdávaní svadobného daru boli úplne mimo. Stačí si iba vybrať darček zo zoznamu a prihlásiť sa k nemu.

Ženích - pánske tričko s potlačou

Starostlivo premýšľajte

Ľahko sa povie, horšie sa urobí. Predpokladajme však, že novomanželov dobre poznáte, takže dokážete zacieliť na ich koníčky, záľuby, prípadne poznáte ich priania, ktorá ste pred svadbou dostatočne prediskutovali. Stačí potom len trochu fantázie a super darček k svadbe je na svete!

Nezabudnuteľné darčeky

Ktoré to sú? Tie, ktoré nám pripomenú emócie, tie, s ktorými máme späté nejaké spomienky. Darčeky nemusia byť vždy nudné a za každú cenu praktické. Nie je dôležitejšie, či dokážu potešiť a vykúzliť úsmev na tvári ešte za niekoľko rokov? Presne také sú originálne darčeky s potlačou z nášho e-shopu! Vyberte novomanželom trebárs spoločné tričká pre nevestu a ženícha, nechajte im na tričká natlačiť spoločnú hlášku alebo dokonca obľúbenú fotografiu! Fotografiu využijete aj pre gravírované darčeky, ktoré sú stále viac v obľube. Čo napríklad doplnok do kuchyne s gravírovaným dňom svadby alebo vtipným komentárom, ktorý im pripomenie ich spoločné začiatky? Uznajte, že takýto jedinečný darček určite nesklame, na svadobnej hostine budete s našim darčekom s potlačou absolútna jednotka!


Na novú životnú cestu - Keramická pokladnička s potlačou

Zdieľajte tento obsah

Pridať komentár

 (http://)

PayPal