Kategórie

Skvelé nápady na darčeky k 50. narodeninám

Zverejnené: 2021-02-22 10:00:40
Kategórie:

Päťdesiate narodeniny sú tu!

Päťdesiatka ako strašiak? Ale prosím vás, vôbec nie! Najlepší vek! Pomyslite, deti sú už samostatné, vnúčatá často ešte nie sú ani plánované, v práci už ste dosiahli nejaký vrchol alebo sa minimálne dostali tam, kam ste chceli. Už sa neženiete za všetkým tak dravo ako v dvadsiatich, máte určité životné skúsenosti, ktoré vám dodávajú pokoj a rozvahu. No a navyše, mávate teraz oveľa viac času pre seba. Prečo to teda nevyužiť?

Ak práve v tomto roku niekto z vašich priateľov oslavuje päťdesiatku, určite darčeky k tak významnému jubileu nenechávajte na poslednú chvíľu. A aké darčeky sa sluší k päťdesiatke dostať?

Nie som päťdesiatníčka - dámske tričko s potlačou

Záleží na okolnostiach - ak tieto guľatiny oslavuje manžel alebo manželka, asi sa budete chcieť vytiahnuť niečím honosnejším. Môžete tak napríklad zacieliť na poznávací zájazd, na ktorý doteraz nebol čas, alebo na relaxačný víkend pre dvoch, ak si na to obaja potrpíte. Aj napriek súčasných obmedzení existujú možnosti, kam a kedy môžete vycestovať, tak sa toho nebojte, a smelo hľadajte!

Ak si s oslávencom nie ste až zas tak blízki, možno oceníte tip na darček - napríklad na archívnu fľašu whisky alebo kvalitné víno z rokom narodenia. Na internetových obchodoch sa to takými ponukami len tak hemží, stačí si teda všetko starostlivo prejsť a podľa svojich finančných možností zvoliť tú správnu.

Pokiaľ ale päťdesiate narodeniny oslavuje trebárs váš kamarát, švagor alebo kolega, radi by ste sa zamerali skôr na niečo vtipné, štýlové a originálne, ako už to tak medzi kamarátmi a rovesníkmi chodí. Nemusíte chodiť ďaleko, mrknite sa napríklad do sekcie narodeniny v našom e-shope. Špecializujeme sa na tričká s potlačou, a práve pre päťdesiate narodeniny je toto ideálna príležitosť, kedy takéto štýlové tričko s vtipnou potlačou darovať! Kamarát sa určite pripomienkou veku neurazí, a dobrý žartík dozaista ocení! Vyberajte z našich motívov, prípadne si nechajte navrhnúť vlastné, a to napríklad aj podľa vášho návrhu. O skvelý a jedinečný darček k päťdesiatym narodeninám tak máte dokonale postarané!

Limitovaná edícia 50 rokov - pánske a dámske tričko s potlačou

Zdieľajte tento obsah

Pridať komentár

 (http://)

PayPal